DayTrading: Środa 10.04.2013
Re: DayTrading: Środa 10.04.2013
na edku za wcześnie na krótkie - jeszcze
ejek trójkąt - chorągiewka
ejek trójkąt - chorągiewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak popatrze na pary z jpy nie daje wiary ,ze spadniemy na edkuprofession pisze:Na razie 1.3082 obronione. High z aktualnej świecy to 1.30829. Jak ten poziom pęknie to możemy mieć problem z Shortami.zibi pisze:z automatu mam S SL 1,3125 TP 970 zobaczymy
W okolicy tego poziomu może być konsolidacja.
Jeśli cena odpowiednia oddali się od poziomu w górę lub dół to powinniśmy mieć zdecydowany trend.
tymczasem okolice 3094 potencjalnym miejscem na krótką pozycjęzibi pisze:jak popatrze na pary z jpy nie daje wiary ,ze spadniemy na edkuprofession pisze:Na razie 1.3082 obronione. High z aktualnej świecy to 1.30829. Jak ten poziom pęknie to możemy mieć problem z Shortami.zibi pisze:z automatu mam S SL 1,3125 TP 970 zobaczymy
W okolicy tego poziomu może być konsolidacja.
Jeśli cena odpowiednia oddali się od poziomu w górę lub dół to powinniśmy mieć zdecydowany trend.
a może hedź? SL 1,31 i SL 1,307profession pisze:Na razie 1.3082 obronione. High z aktualnej świecy to 1.30829. Jak ten poziom pęknie to możemy mieć problem z Shortami.zibi pisze:z automatu mam S SL 1,3125 TP 970 zobaczymy
.
-- Dodano: śr 10-04-2013, 15:20 --
teraz już za wysoko na L z tym 307SL
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
piekny walek wyszedl z protokolem hahaha w USA juz teraz puscili
- zascienianie polityki monetarnej coraz blizej skonczy sie swierze gotowka dla pompowanie bańki
jak przeciek z protokolu byl to co dopiero do innych danych nie maja wgladu takie GOLDMANY czy MORGANY jasne
nie mowiac o innych danych i drukowaniu ich 
- zascienianie polityki monetarnej coraz blizej skonczy sie swierze gotowka dla pompowanie bańki

jak przeciek z protokolu byl to co dopiero do innych danych nie maja wgladu takie GOLDMANY czy MORGANY jasne

- profession
- Pasjonat
Na razie poziom strzelił.
Nie wygląda to najlepiej.
Nie wygląda to najlepiej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.
ES na EUR JPY
EUR USD podbitka wyciecie SL i powinie w dol dawac po FOMC prokole i zacienianie
EUR USD podbitka wyciecie SL i powinie w dol dawac po FOMC prokole i zacienianie
gdzie masz SL?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Idź z tym na allegroMarkoz pisze:Witam,
Posiadam system transakcyjny testowany w realu
system działa od 27.12.2012 ilość transakcji 57
skuteczność 50/50
zysk/ strata 2:1
Średnia m-c stopa zwrotu 17% całego kapitału
Gra 4% kapitału
Max starta 4%
możliwość spotkania i pokazania systemu oraz wysłanie historii rachunku
informacje
forexforyou@wp.pl
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
Jakby bylo 1057 transakcji to mozna by sie skusic na blizsze zainteresowanie.Markoz pisze:Witam,
Posiadam system transakcyjny testowany w realu
system działa od 27.12.2012 ilość transakcji 57
skuteczność 50/50
zysk/ strata 2:1
Średnia m-c stopa zwrotu 17% całego kapitału
Gra 4% kapitału
Max starta 4%
możliwość spotkania i pokazania systemu oraz wysłanie historii rachunku
informacje
forexforyou@wp.pl
A tak to slabo, na taka ilosc transakcji to niektorzy tutaj wyciagaja kilkaset i wiecej %