DayTrading: Wtorek 9.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 9.04.2013
Nowy
Powiedz mi, co oni odwalają na sapinie ?
Powiedz mi, co oni odwalają na sapinie ?
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Powoli Ej i gbpj zbliżają się do istotnych poziomów fib formacji, idą , niemal równocześnie. Zobaczy się co dalej........
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
''Roguc''
tylko donek nie drukuje wiec kupuja pln 
-- Dodano: wt 09-04-2013, 21:01 --
cos mi sie zdaje , ze zaraz na 131 wypala na jenie bo zbieraja misiaczkow na eSki

-- Dodano: wt 09-04-2013, 21:01 --
cos mi sie zdaje , ze zaraz na 131 wypala na jenie bo zbieraja misiaczkow na eSki
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Ej już jest na 127 f przedostatniej korekty, i 161% ostatniej, jeśli rynek to zaneguje to już, teoretycznie zostaje 261% ostatniej albo konsolidacja od 161-261.
''Roguc''
''Roguc''
crok. pisze:no jen oszalal130 pykniete
u mnie E J na 1 h powli na S sie sklaniaa pod jakas znowu korekte

sp500 juz od 570 573 na S
-- Dodano: wt 09-04-2013, 21:19 --
EUR JPY smielo 129 25
-- Dodano: wt 09-04-2013, 21:23 --
http://www.bankfotek.pl/image/1464811.jpeg
To powoli zaczyna wyglądać na zakończoną rozbudowę formacji, albo i zakończenie całego cyklu wzrostowego od.... września chyba,... ale to już baaaardzo delikatna sugestia. I mało prawdopodobna, ale korekta powinna być tu ciut większa. Przynajmniej na Ej i Gj
''Roguc''
''Roguc''
Nevermind pisze:To powoli zaczyna wyglądać na zakończoną rozbudowę formacji, albo i zakończenie całego cyklu wzrostowego od.... września chyba,... ale to już baaaardzo delikatna sugestia. I mało prawdopodobna, ale korekta powinna być tu ciut większa
mowsz o EUR JPY o JPY parach

na AUD/USD pojawia się piekny pin bar na oporach 1,051 - 1,049, prawdopodobnie zapowiadający spadki potwierdzone potrójnym szczytem... hmm...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
edek przed spadkami jest m30
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
o Eurjpy i Gbpjpy ale ewentualnie na tym jeszcze poziomy fib formacji (teoretycznie) się nie kończą jeszcze zostało 261% Boj jeszcze w sumie nie jedno wykręci, znając życie. Zobaczy się.Nowy123 pisze:Nevermind pisze:To powoli zaczyna wyglądać na zakończoną rozbudowę formacji, albo i zakończenie całego cyklu wzrostowego od.... września chyba,... ale to już baaaardzo delikatna sugestia. I mało prawdopodobna, ale korekta powinna być tu ciut większa
mowsz o EUR JPY o JPY parachczy indeksach
''Roguc''
''Roguc''