Praca

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
wojtek1976
Gaduła
Gaduła

Praca

Nieprzeczytany post autor: wojtek1976 »

Awatar użytkownika
krzysiek1960
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Praca

Nieprzeczytany post autor: krzysiek1960 »

Witam, macie jakąś podstawę w miesięcznym wynagrodzeniu dla tradera (poza procentem od wypracowanego zysku)? Czy tylko to drugie? A jeśli macie to mniej więcej jakiej wielkości? Pozdrawiam!
co ja kodzę ?

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Zawsze mnie to zastanawia, jak można tak spartaczyć stronę... Przecież to wizytówka firmy...

metro

Nieprzeczytany post autor: metro »

http://www.forex-nawigator.biz/

Ta też nie błyszczy :P

vetisel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vetisel »

Ta też nie błyszczy
LOL

Podstawa to 1500 na rekę. Jest to Futex, nie pytajcie mnie dlaczego zmienili nazwę na konterex w polsce(futex jeszcze rozumiem, ale czego skrót to konterex? - enigma dla mnie:). Poza tym po co wchodzić na nowy rynek i budować nową markę?

Zaczyna się od 2 lotów i handel na bundzie.Czysto makroekonomiczny trading, więc fani techniki nie zaszaleją. Oczywiście praca po 12h, co jest standardem w tego typu firmach. Biuro we wroc na solnym. Jak dla mnie nieco mieszane uczucia, choć może jestem przewrażliwiony po OSTC:)
No fakt ta strona to porażka LOL

Awatar użytkownika
krzysiek1960
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krzysiek1960 »

vetisel pisze:

Ta też nie błyszczy
LOL

Podstawa to 1500 na rekę. Jest to Futex, nie pytajcie mnie dlaczego zmienili nazwę na konterex w polsce(futex jeszcze rozumiem, ale czego skrót to konterex? - enigma dla mnie:). Poza tym po co wchodzić na nowy rynek i budować nową markę?

Zaczyna się od 2 lotów i handel na bundzie.Czysto makroekonomiczny trading, więc fani techniki nie zaszaleją. Oczywiście praca po 12h, co jest standardem w tego typu firmach. Biuro we wroc na solnym. Jak dla mnie nieco mieszane uczucia, choć może jestem przewrażliwiony po OSTC:)
No fakt ta strona to porażka LOL
Dzięki za informacje. Wiesz może jaki procent wędruje do tradera? I czy na początku trzeba zrobić jakiś zysk żeby zostać traderem i zostać oficjalnie zatrudnionym?
co ja kodzę ?

vetisel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vetisel »

Sa 2 etapy rekrutacji: jeden z kierownikiem biura i drugi z jednym z wlascicieli (skype albo przyleci). Jak się spodobasz zatrudniają od razu. Oczywiście firma inwestuje w pracownika i pokrywa koszty więc nie trzeba od razu zarabiać. To po jakich stratach zwalniają jest bardzo indywidualne.
Nie pamiętam dokładnie ale chyba zaczyna się od 50%, koszty do pokrycia 2K USD/mc (choć nie jestem pewien na 100%).

Po kilku latach doświadczen osobiście chyba bardziej poleciłbym remote trading np. dla http://www.theproptradinggroup.com/ itp. Payout zaczyna się bodajże od 70% no i koszty są obniżone do granic - jedyny minus, że nie ma podstawy. Ale jeżeli masz potencjał to lepszej opcji nie ma. Poza tym wypłaty są miesięczne i handlujesz kiedy chcesz, a nie po 12h(kto potrafi skupić się po 12h??) i czekać 1.5 roku na bonus (OSTC), lub 1 rok (konterex) - a w rok może się zdażyć wszystko.

Awatar użytkownika
rob
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rob »

.......Jeśli uda Ci si ę przejść proces kwalifikacyjny otrzymasz intensywne i obszerne szkolenie, kapitał do inwestowania.........
Kto mi wytłumaczy jak to się odnosi do polskich przepisów prawa, że nie można inwestować powierzonych pieniędzy od innych osób bez wymaganej licencji i to w licencjonowanym domu maklerskim?
Czy inwestowanie właśnie jest tutaj zgodne z prawem, bo inwestycje przeprowadzają ludzie bez licencji ale jako etatowi pracownicy firmy, która to jest właściwym podmiotem który inwestuje?

ODPOWIEDZ