freakout pisze:EUR/JPY, USD/JPY, GBP/JPY - czyżby jazda w dół? jak dla mnie dobre sygnały na S są teraz
nie ma jak chcesz t oprzy szczytach lap S

freakout pisze:EUR/JPY, USD/JPY, GBP/JPY - czyżby jazda w dół? jak dla mnie dobre sygnały na S są teraz
Zaraz bedzie taki zjazd ze Zibi nawet nie ogarnie dlaczego dał SL na 070.crok. pisze:freakout pisze:EUR/JPY, USD/JPY, GBP/JPY - czyżby jazda w dół? jak dla mnie dobre sygnały na S są teraz
staraja sie chlopcy wymusic eSki ale nie predzej niz 1,3100
odppierdol się od Zibiego bo Zibi dajesobie rade a kasa spokoj lubirichard.cali pisze:Zaraz bedzie taki zjazd ze Zibi nawet nie ogarnie dlaczego dał SL na 070.crok. pisze:freakout pisze:EUR/JPY, USD/JPY, GBP/JPY - czyżby jazda w dół? jak dla mnie dobre sygnały na S są teraz
Dołóż S...
Zaraz bedzie taki zjazd ze Zibi nawet nie ogarnie dlaczego dał SL na 070.zibi pisze:richard.cali pisze:[quote="crokquote="freakout"]EUR/JPY, USD/JPY, GBP/JPY - czyżby jazda w dół? jak dla mnie dobre sygnały na S są teraz
zibi pisze:odppierdol się od Zibiego bo Zibi dajesobie rade a kasa spokoj lubirichard.cali pisze:Zaraz bedzie taki zjazd ze Zibi nawet nie ogarnie dlaczego dał SL na 070.freakout pisze:EUR/JPY, USD/JPY, GBP/JPY - czyżby jazda w dół? jak dla mnie dobre sygnały na S są teraz
Dołóż S...