DayTrading: Wtorek 9.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 9.04.2013
retest?
im wyżej tym większe wzrosty prawdopodobniejsze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
The ripples from the Bank of Japan decision last week are still being felt in the FX markets. The Yen has depreciated more than 6% against the dollar since that event, with USDJPY not far from touching the 100 level (last seen four years ago). There have also been more noises from the Finance Minister suggesting that yen weakness has further to go. One of the main implications has been the impact on the single currency, EURJPY having moved nearly 9% since the BoJ decision to dramatically expand its balance sheet. Both USDJPY and EURJPY traded just shy of 100 and 130 overnight and both these levels will be in focus today.
YOU GOT ONLY ONE LIFE, LIVE IT WELL

opor zaliczone L zamkniete na kablu
taaa..., jak dojda do 1,0470 to dokładam drugie SBemowo pisze:retest?

-- Dodano: 09 kwie 2013, 10:06 --
opor to bedzie ale za 100 pipsNowy123 pisze:opor zaliczone L zamkniete na kablu

Ja Ci nie zabraniam. Ale teraz łapiesz już "szczyty". W mojej strategii jesteśmy nad wodą - owszem nie wiele nad nią głowę wystawiliśmy, ale jesteśmy nadrafmax pisze:taaa..., jak dojda do 1,0470 to dokładam drugie SBemowo pisze:retest?
Myślicie, że kabel przebije 5340?
Coraz ciekawiej to wygląda, myśle, że jeżeli nie przebiją 1,0470 to jest możliwa spora korekta...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Jeśli nie przebiją możliwa jest zmiana trendu na tygodniowym!Chris.ldn pisze:Coraz ciekawiej to wygląda, myśle, że jeżeli nie przebiją 1,0470 to jest możliwa spora korekta...
Jeśli przebiją to jest kontynuacja trendu na miesięcznym
1,54 powinien przebić..... Takie moje zdanie jeszcze dzisiajopeth901 pisze:Myślicie, że kabel przebije 5340?
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
opeth901 pisze:Myślicie, że kabel przebije 5340?
ja zamknalem na oporze ja kprzejda to sie pomysli mowa o 1 h