DayTrading: Wtorek 9.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 9.04.2013
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=420540
Hamada: BoJ Still Has Many Options Left If It Needs To Ease Further
From @cigolo
Read Full Story at @cigolo
Hamada: BoJ Still Has Many Options Left If It Needs To Ease Further, Including Increased Buying Of JGBs, ETFs And J-Reits
Hamada: BoJ Still Has Many Options Left If It Needs To Ease Further
From @cigolo
Read Full Story at @cigolo
Hamada: BoJ Still Has Many Options Left If It Needs To Ease Further, Including Increased Buying Of JGBs, ETFs And J-Reits
- kk.dreamer
- Pasjonat
Witam Na kablu zaraz zabuja, tylko ciekawi mnie w którą stronę, ciężko stwierdzić....
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
to raczej mozna nazwac dla DT ktorzy biora c oswoje i zamyka platforem bo limit dzienny pipsow zgodnie z jakas strategi uzyskaliBOCZEK pisze:ładny z Ciebie sklaper jak polujesz na 100 pipsów

KABEL 15315 opor pod dane wyskok lepesze dane ??? ten cel
Kabel cały dzień L min 1 figura do zebrania...kk.dreamer pisze:Witam Na kablu zaraz zabuja, tylko ciekawi mnie w którą stronę, ciężko stwierdzić....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
UPkk.dreamer pisze:Witam Na kablu zaraz zabuja, tylko ciekawi mnie w którą stronę, ciężko stwierdzić....
teraz jak patrzylem gdy jechali po BOJ to na opory jedynie W1 tak teraz przy korekcie i malym uspokojnieiu powracamy przy grze DT czy skalpowanie H1 H4
wspracia i opory 

- atlanticos
- Maniak
na kablu mamy rgr'a na h1 ( troszkę krzywy ale rgr) wiec zaczekałbym na jakiś konkretniejszy sygnał z tym L tym bardziej ze to wredna paraChris.ldn pisze:Kabel cały dzień L min 1 figura do zebrania...kk.dreamer pisze:Witam Na kablu zaraz zabuja, tylko ciekawi mnie w którą stronę, ciężko stwierdzić....
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
to wyskoczyli na KAbelku znowu bez kolo 5 pipsa ale mysle ze zaraz wroca UP 

- richard.cali
- Pasjonat
tak by wyszło 100 pips od szczytu, musi tam spaść albo Zibi nie trejduje tyle lat, no chyba ze odbije od 97 tak jak napisał, jakby teraz S podpiąć i potem L, to pipsów sporo...BOCZEK pisze:ładny z Ciebie sklaper jak polujesz na 100 pipsów

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

1,5410 powinno byc jeszcze dzis na GU