Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Witam,
Mam pytanie skąd wezmę wskaźnik SLOW STOCHASTICKS i wskaźniki do VSA
Ja bym szukał tu: VSAdaru549 pisze:Witam,
Pozdrawiam
Czy dobrze widzę, że LVOE nie można już pobrać? Strona jest nieaktywna.
Chciałem wrzucić do siebie, macie na to jakiś sposób?
Chciałem wrzucić do siebie, macie na to jakiś sposób?
Myślę, że to tymczasowy błąd na serwerze lub inny techniczny. Możesz pobrać LVOE z naszej strony (Forex Club).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam
Mam pytanie wsprawie wskaźnika The classic Turtle Trading . Mianowicie gdy pojawia sie szczałka kupna chciałbym wiedziec na jakim poziomie zostanie otwarta pozycja czy tez może dopiero na nastepnej swiecy?
pozdrawiam
Mam pytanie wsprawie wskaźnika The classic Turtle Trading . Mianowicie gdy pojawia sie szczałka kupna chciałbym wiedziec na jakim poziomie zostanie otwarta pozycja czy tez może dopiero na nastepnej swiecy?
pozdrawiam
-
- Stały bywalec
wskaznik wydaje sie byc bardzo pomocny 

kris007 pisze:mike_05 w pierwszej pozycji jest już 10, Ty zrobiłeś 11, wystarczy w drugiej tylko.mike_05 pisze:strMeter wg osrtatniej wersji Krisa na 10 lebeli, nie pokaże 10-ciu bez zmiany domyślnych parametrów. Trzeba dopisać dwie wartości:
Witam
czy wiecie może jak nazywa się wskaźnik który pokazuje w prawej części ekranu wykres w różnych interwałach obserwowanej pary?
pozdrawiam
czy wiecie może jak nazywa się wskaźnik który pokazuje w prawej części ekranu wykres w różnych interwałach obserwowanej pary?
pozdrawiam
http://www.pipware.com/software/mini-charts.html
Pipware Minichart v3.0 - wyświetla na wykresie fragmenty wykresów z innych TF. Do prawidłowego działania musimy skopiować czcionkę "stratman.fon" do folderu C:\Windows\Fonts.
Pipware Minichart v3.0 - wyświetla na wykresie fragmenty wykresów z innych TF. Do prawidłowego działania musimy skopiować czcionkę "stratman.fon" do folderu C:\Windows\Fonts.
Witam
Czy może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega SuperSR7 i support and resistance. Wiem że wyznaczają linie wsparcie i oporu cz niestety prawdopodobnie przemalowują się tzn. gdy tra trend w danym miejscu nie ma lini oporu/wsparcia mija jakis czas i nagle ta linia sie pojawia.
Proszę o pomoc w tym temacie możliwe że źle interpretuje wskaźnik bądź jest inny lepszy.
Pozdrawian
Czy może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega SuperSR7 i support and resistance. Wiem że wyznaczają linie wsparcie i oporu cz niestety prawdopodobnie przemalowują się tzn. gdy tra trend w danym miejscu nie ma lini oporu/wsparcia mija jakis czas i nagle ta linia sie pojawia.
Proszę o pomoc w tym temacie możliwe że źle interpretuje wskaźnik bądź jest inny lepszy.
Pozdrawian
Poszukuję programu do generowania wykresu tickowego.
Ale chodzi mi o to, aby wykres generowany był w oknie głównym, a nie jako okno dodatkowe.
Coś na zasadzie wykresu renko lub rangebas.
Czy ktoś posiada i podzieli się ?
Ale chodzi mi o to, aby wykres generowany był w oknie głównym, a nie jako okno dodatkowe.
Coś na zasadzie wykresu renko lub rangebas.
Czy ktoś posiada i podzieli się ?
Solą życia jest kasa.