DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
sp500 kasowy 1560 i czapa
Co to do mocherów się zapisaleś ? i ojca dyrektora promujesz ten to dopiero zje....bie Ci całą kasę jak ędzie mógłcugan pisze:http://www.goldblog.pl/2013/04/telewizj ... nia-i-kim/Depozyty w bankach będą jeszcze względnie bezpieczne do czerwca tego roku. W czerwcu zostanie uchwalony w całej Europie w tym Polsce projekt ustawy o uporządkowanej upadłości i likwidacji banków:
” Prezes Europejskiego Banku Centralnego Mario Draghi mówił w końcu lutego przed komisją ds. gospodarczych i monetarnych Parlamentu Europejskiego, że dyrektywa Komisji Europejskiej wprowadzająca zasady uporządkowanej upadłości i likwidacji banków powinna zostać uchwalona do czerwca tego roku.”
Do tej pory straty banków pokrywane były z pieniędzy publicznych, ale stało się to zbyt drogo i wprowadza się metody, które umożliwią pokrywanie tych strat przez akcjonariuszy i obligatariuszy banków oraz depozytariuszy
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
[quote="Adam"][quote="cugan"][quote]Depozyty w bankach będą jeszcze względnie bezpieczne do czerwca tego roku.
Te, Adam te mnie powiedz jen dlaczego rośnie?
Te, Adam te mnie powiedz jen dlaczego rośnie?
Edek chyba nie ma zamiaru lecieć w dół, co myślicie ,że podskoczy teraz do góry do ok 38.2 Fibo (1,31500 - 1,31600)?

pierwszy opor zaliczony 99 30 okolice50 % fibo czek do testu i sie zobaczy
jak dla mnie to bedzie mial problemy zeby ot tak sobie podskoczyc. na zlamanie tej grubszej lt (na rysunku) bedzie musial uzyc wiecej sily niz do tej nachylonej pod ostrzejszym kątem.Dario4 pisze:Edek chyba nie ma zamiaru lecieć w dół, co myślicie ,że podskoczy teraz do góry do ok 38.2 Fibo (1,31500 - 1,31600)?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
- atlanticos
- Maniak
ja bym na Twoim rysunku jeszcze dodał podobieństwa zachowań na linii ( zaznaczone w kółku)Nowy500 pisze:jak dla mnie to bedzie mial problemy zeby ot tak sobie podskoczyc. na zlamanie tej grubszej lt (na rysunku) bedzie musial uzyc wiecej sily niz do tej nachylonej pod ostrzejszym kątem.Dario4 pisze:Edek chyba nie ma zamiaru lecieć w dół, co myślicie ,że podskoczy teraz do góry do ok 38.2 Fibo (1,31500 - 1,31600)?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
No ciekawy jestem, 4-ty raz będzie już testowany sufit....może tyn polecieć.
jak narazie 5:0 dla LTatlanticos pisze:ja bym na Twoim rysunku jeszcze dodał podobieństwa zachowań na linii ( zaznaczone w kółku)

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
- atlanticos
- Maniak
jeszcze jeden, jeszcze jedenNowy500 pisze:jak narazie 5:0 dla LTatlanticos pisze:ja bym na Twoim rysunku jeszcze dodał podobieństwa zachowań na linii ( zaznaczone w kółku)

1,2,3,4,5 MAŁO!!!
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz