DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
Re: DayTrding: Poniedziałek 8.04.2013
na long 130 psychologiczna na EUR JPY i 132 50 fibo aktalne mysle ze po korekcie i jakims odpoczynku tam dojada 

- atlanticos
- Maniak 
nie zwracaj na to uwagi...on tak do wszystkich... najlepiej tylko przytakiwaćprofession pisze:Nie rozumiem tej aluzji do mnie możesz jasniej :)richard.cali pisze:Zaba nie licz na tą zmianę postu kolegi w garniturze, i tę chwilową czerwień, te opory już są pokonane...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
						Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
GBP jPY lukana 150 co t odla nich 170 - 150 pisow korekty przy wzroscie 1000 k pisow w 2 dni to taki ruch intraday  czyli szybka korekta
 czyli szybka korekta  hahah to sie mozna powiedziec tyczy wszystkich par JPY
 hahah to sie mozna powiedziec tyczy wszystkich par JPY  no U J mniej buja
 no U J mniej buja
-- Dodano: pn 08-04-2013, 11:21 --
znowu odbili od 150 80 uparci tej luki nie chce domknac cos hahah

czyli szybka korekta
 czyli szybka korekta  hahah to sie mozna powiedziec tyczy wszystkich par JPY
 hahah to sie mozna powiedziec tyczy wszystkich par JPY  no U J mniej buja
 no U J mniej buja-- Dodano: pn 08-04-2013, 11:21 --
znowu odbili od 150 80 uparci tej luki nie chce domknac cos hahah
- richard.cali
- Pasjonat 
Garnitur napisałeś w pierwszej odsłonie że jest sygnał na Eur/Usd po prostu, m1 i m5 dało Ci po tyłku i szybko zmieniłeś post na ten który jest w obecnej formie..że od...

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- profession
- Pasjonat 
Od razu chciałem napisać, że od ale zapomniałem tego dodaćrichard.cali pisze:Garnitur napisałeś w pierwszej odsłonie że jest sygnał na Eur/Usd po prostu, m1 i m5 dało Ci po tyłku i szybko zmieniłeś post na ten który jest w obecnej formie..że od...
 zawsze przy sygnałach kieruje się poziomami więc zawsze jest od jakiegoś poziomu
 zawsze przy sygnałach kieruje się poziomami więc zawsze jest od jakiegoś poziomu 
Zresztą to tylko 1 trade nie zabije mnie ani nie wzmocni zbytnio

Zresztą myślę nadal, że trade ma szanse powodzenia.
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.
na PARA JPY teraz fiba d ogrania 
a opory szukac na W1 one jedynie jako takie dzialaja jak GbP JPY okolice 151 70 U J 98 80 itd
 jak GbP JPY okolice 151 70 U J 98 80 itd  bo reszta to przechodza jak przez maslo
 bo reszta to przechodza jak przez maslo  jesli chodzi o jakies fajne szybkie S dla trejderow pomijajac ze L trzymamy
 jesli chodzi o jakies fajne szybkie S dla trejderow pomijajac ze L trzymamy

a opory szukac na W1 one jedynie jako takie dzialaja
 jak GbP JPY okolice 151 70 U J 98 80 itd
 jak GbP JPY okolice 151 70 U J 98 80 itd  bo reszta to przechodza jak przez maslo
 bo reszta to przechodza jak przez maslo  jesli chodzi o jakies fajne szybkie S dla trejderow pomijajac ze L trzymamy
 jesli chodzi o jakies fajne szybkie S dla trejderow pomijajac ze L trzymamy- richard.cali
- Pasjonat 
Oczywiście, Żaba próbuje się wzmocnić niczym, w przypadku jego E-sek może pomóc tylko Moderator dający Ban, ostrzeżenia mam Żabciu za piątek, nie przejmuj się już tym, masz też?

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

rano liczyłem ze bedzie korekta chociaz do 1,2950 na EU, ale teraz tak patrze i widze ze byki zaczynaja nabierac wiatru w zagle i chyba z marszu beda sie brac za kolejne strefy "ale urwał"  szczegolnie jesli przejda 1,3018. do tego poziomu jeszcze zostaje eskowiczom troche nadziei...
 szczegolnie jesli przejda 1,3018. do tego poziomu jeszcze zostaje eskowiczom troche nadziei... 

szczegolnie jesli przejda 1,3018. do tego poziomu jeszcze zostaje eskowiczom troche nadziei...
Panowie nie klucic sie trajdowac takie okazje teraz 

- ForexTig3r
- Maniak 
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
						subsilver2 趋势线