Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Witam,
Czy zna ktoś jakiś sposób aby ustawiać coś w rodzaju dodatkowego sl w taki sposób że zamknie ono naszą pozycję kiedy nasze depo dojdzie do ustalonej przez nas wartości ?
Czy zna ktoś jakiś sposób aby ustawiać coś w rodzaju dodatkowego sl w taki sposób że zamknie ono naszą pozycję kiedy nasze depo dojdzie do ustalonej przez nas wartości ?
-
- Pasjonat
właśnie sl zamknie ci pozycję, po co więc coś jeszcze dodatkowego?
chyba że chodzi ci o coś takiego jak w załączniku, gdzie możesz ustalić różne warianty sl
chyba że chodzi ci o coś takiego jak w załączniku, gdzie możesz ustalić różne warianty sl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wg strMetera zapuściłem kontrolnie 4 pozycje na otwarciu.
eurjpy long
chfjpy long
eurusd long
usdcad short
z tygodniowego, założenie trzymać tydzień, albo zamykać jak osłabnie impet.
edit 23:36
+5%

edit:
sorry, pomyłka, brałem na podstawie dziennego
00:59
+8,5%
-- Dodano: pn 08-04-2013, 1:25 --
....
eurjpy long
chfjpy long
eurusd long
usdcad short
z tygodniowego, założenie trzymać tydzień, albo zamykać jak osłabnie impet.
edit 23:36
+5%

edit:
sorry, pomyłka, brałem na podstawie dziennego
00:59
+8,5%
-- Dodano: pn 08-04-2013, 1:25 --
....
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
coś w tym stylu, jak to zastosować w mt4
Taką funkcję wizualną i skuteczną mają narzędzia typu 1clickTrader. Np na BRETrader (BreSmartOrders) pokazuje na linii podczas przesuwania po wykresie wartość sl i tp w pipsach i w walucie depozytowejjasiek13n pisze:Witam,
ponawiam pytanie czy istnieje możliwość zastosowania tego w mt4 (używam AM). Następnym "dodatkiem" jaki mnie interesuje to funkcja zamknięcie wszystkich pozycji jeśli ich suma będzie równa 0. Może ktoś spotkał się z czymś takim?
strMeter wg osrtatniej wersji Krisa na 10 lebeli, nie pokaże 10-ciu bez zmiany domyślnych parametrów. Trzeba dopisać dwie wartości:
mike_05 w pierwszej pozycji jest już 10, Ty zrobiłeś 11, wystarczy w drugiej tylko.mike_05 pisze:strMeter wg osrtatniej wersji Krisa na 10 lebeli, nie pokaże 10-ciu bez zmiany domyślnych parametrów. Trzeba dopisać dwie wartości:
-
- Bywalec
Czy jest coś takiego, by po narysowaniu linii trendu, pojawiała się automatycznie liczba barów, jaka jest między punktami początku i końca?
Oczywiście mogę to zrobić na "piechotę", wpisując liczbę w opisie linii. Ale wolałbym by to robiło się z automatu.
Oczywiście mogę to zrobić na "piechotę", wpisując liczbę w opisie linii. Ale wolałbym by to robiło się z automatu.
Witam
czy da sie zmodyfikowac Heiken Ashi aby widoczny byl sam slupek bez wypelnienia wewnatrz swiecy?
czy da sie zmodyfikowac Heiken Ashi aby widoczny byl sam slupek bez wypelnienia wewnatrz swiecy?