Broker ECN/STP + MT4/MT5 + depozyt do 5000$
Broker ECN/STP + MT4/MT5 + depozyt do 5000$
Witam,
Szukam sprawdzonego brokera ECN/STP z platforma MT4 lub MT5 i minimalnym depozytem nie wiekszym niz $5000
moze ktos cos polecic, oprocz dukascopy i lmax?
pzdr,
w.
Szukam sprawdzonego brokera ECN/STP z platforma MT4 lub MT5 i minimalnym depozytem nie wiekszym niz $5000
moze ktos cos polecic, oprocz dukascopy i lmax?
pzdr,
w.
Re: Broker ECN/STP + MT4/MT5 + depozyt do 5000$
FxSalt
wiecej w temacie o tym brokerze poczytaj. Korzystam z nich jak i kilku uzytkownikow tego forum i z czystym sumieniem mozna polecic
wiecej w temacie o tym brokerze poczytaj. Korzystam z nich jak i kilku uzytkownikow tego forum i z czystym sumieniem mozna polecic
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
czy fxsalt maja wlasny STP, czy korzystaja z uslug innego brokera?
pzdr,
w.
-- Dodano: 06 kwie 2013, 19:39 --
nie podoba mi sie ich lokalizacja British Virgin Islands, wolalbym cos z europy
pzdr,
w.
-- Dodano: 06 kwie 2013, 19:39 --
nie podoba mi sie ich lokalizacja British Virgin Islands, wolalbym cos z europy
Zadaj to pytanie w temacie o FXSalt Akhh odpowie na Twoje pytanie z pewnoscia dokladniej niz ja.
Mnie ta kwestia nie interesowala. Dla mnie najwazniejsze jest czy broker jest wyplacalny i czy nie wrzuca ludzi na DD.
Mnie ta kwestia nie interesowala. Dla mnie najwazniejsze jest czy broker jest wyplacalny i czy nie wrzuca ludzi na DD.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
FxSalt kiedyś bazował na Primusie, nie wiem czy coś się zmieniło...
W PL już jest kilku brokerów ECN, m.in. BRE i BZ WBK, którzy oferują MT4.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze:FxSalt kiedyś bazował na Primusie, nie wiem czy coś się zmieniło...
Bardzo wiele się zmieniło.
Z własnym mostkiem są na na zupełnie innym poziomie niż wielu brokerów korzystających z rozwiązań firmy 3.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Bardzo wiele się zmieniło.
Tzn na lepiej??
Tzn na lepiej??
Gółwnie elektronika

Helium pisze:Bardzo wiele się zmieniło.
Tzn na lepiej??
Tak zaczynali od bycia White Label Primusa, teraz mają lepszą technologię od nich. Uczeń przerósł mistrza

Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
ta, ale na pytanie kto dostarcza płynność mówią że "Just Liquidity" - jak wytłumaczyłem im że to nie jest dostawca płynności, to stwierdzili że współpracują z Hot Spot i np. "Barkleys" (mogliby się chociaż nauczyć wpisywać nazwy swoich partnerów
) , więc ECNowość tego brokera jest questionable 

Nie ma co narzekac, bardzo niskie spready w okolicach 0,4 pipsa i 0,8 pipsa commissions, to bardzo porzadna oferta. Nawet dla samego przetestowania warto potradowac jakis czas i sie przekonac ze nie dzieje sie nic zlego u nich. Moze poza tymi blokami platformy o 22 na 10min, ktore troche sa stresujace, bo w ciagu 10min to sie moze wszystko zdarzyc, a nie mamy wtedy kontroli nad pozycja.dominik88 pisze:ta, ale na pytanie kto dostarcza płynność mówią że "Just Liquidity" - jak wytłumaczyłem im że to nie jest dostawca płynności, to stwierdzili że współpracują z Hot Spot i np. "Barkleys" (mogliby się chociaż nauczyć wpisywać nazwy swoich partnerów) , więc ECNowość tego brokera jest questionable