DayTrading: Piątek 5.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 kwie 2013, 23:43

Wzrost
28
58%
Bez zmian
7
15%
Spadek
13
27%

Liczba głosów: 48

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 5.04.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Obrazek

dla przypomnienie moja projekcja troche wydl te trzymanie indeksow no ale co tam ;)

-- Dodano: pt 05-04-2013, 22:14 --

nie wiem czy ten podjazd pod szczyt jeszcze nastapi czy juz szczyty mamy na razie za soba ale projekcja sie sprzwdza troche w czasie sie wydlzyl

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Bez jaj, ale prawda jest iż nikt nie ma teraz takiej mocy jak duzy Short, Cypr to tylko poczatek problemów, które nawet niepotrzeba pokazywać, bo one wychodzą same, fundamentaliści to widzą, kierunek może być jeden, no tylko kiedy, wielu liczyło, ale wybicia są bezprecedensowe, pytanie czy grać L, czy może szukać dobrego S?

Dodam, że po takich wzrostach, czy warto nadal walić L? :P
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2013, 22:51 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

jesli zrobia LUKE na JPY parach w NIEDZIELE to powli lapie S na 100 150 pisow korekte na JPY EUR GBP licze na powtorek z nocy a raczej nad ranem disiejsza :) i polowanie znowu na L moze i wieksza zrobi a powinni jak mamy isc wyzje na parach JPY korekta konsola i atak nastapny pozd

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

Nowy123 pisze:jesli zrobia LUKE na JPY parach w NIEDZIELE to powli lapie S na 100 150 pisow korekte na JPY EUR GBP licze na powtorek z nocy a raczej nad ranem disiejsza :) i polowanie znowu na L moze i wieksza zrobi a powinni jak mamy isc wyzje na parach JPY korekta konsola i atak nastapny pozd

jak Kim odpali rakiety to zobaczymy lukę weekendowa większą niż cypryjską Ci co zostawili pozycję na ten czas są prawdziwymi twardzielami ;-)

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

:): jesteście pier*olnięci :doh: :wall:

Dupa dupa dupa dupa.
Takie granie na S w takim trendzie to kompletny idiotyzm.
W ogóle granie takie niezbyt łatwe na DT bo to żal dupę ściska jak się coś ominie dlatego tylko łapać L i trzymać już niedługo 1.42 na edku a na ejku to qrwa lepiej nie mówić jak to jest początek 3. Kabel qrwa gbpjpy... wszędzie kosmoa a Wy w eski wchodzicie. :): :wall:
Jak ktoś zaczyna nie widzieć AT tj, na ejku tak kosmos nieba niema, proste jak dziura maryny.
Rynek na każdej parze obstawiony S-kami...
Powodzonka

Będę z wami agdal o dupie maryni i o eskach, doglądajć moich pozycji...

-- Dodano: 05 kwie 2013, 22:38 --
davor5 pisze:
Nowy123 pisze:jesli zrobia LUKE na JPY parach w NIEDZIELE to powli lapie S na 100 150 pisow korekte na JPY EUR GBP licze na powtorek z nocy a raczej nad ranem disiejsza :) i polowanie znowu na L moze i wieksza zrobi a powinni jak mamy isc wyzje na parach JPY korekta konsola i atak nastapny pozd
richard.cali pisze:Bez jaj, ale prawda jest iż nikt nie ma teraz takiej mocy jak duzy Short, Cypr to tylko poczatek problemów, które nawet niepotrzeba pokazywać, bo one wychodzą same, fundamentaliści to widzą, kierunek może być jeden, no tylko kiedy, wielu liczyło, ale wybicia są bezprecedensowe, pytanie czy grać L, czy może szukać dobrego S?

Dodam, że po takich wzrostach, czy warto nadal walić L? :P
jak Kim odpali rakiety to zobaczymy lukę weekendowa większą niż cypryjską Ci co zostawili pozycję na ten czas są prawdziwymi twardzielami ;-)
Rosnąć zaczeliśmy po wypowiedzi końcowej narkotyków
1. NT Cypru :!:
2. Komentarzu osób które widzą upadek €
THE END

Nie słyszałem qrwa aby jeszcze coś jebło, jak durnym trzeba być aby to brać na poważnie :wall:
JAk Was dziś czytam to mam wrażenie że tutaj nie pasuję....

To tak na mniej trzeźwo wam mówię bo normalnie każdy cicho siedzi i czasem próbuje tu podglądnąć jakiś wykres jak pomysłu nie ma, nie wie.... ale teraz to jest jasne jak supernova
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

ForexTig3r pisze::): jesteście pier*olnięci :doh: :wall:

Dupa dupa dupa dupa.
Takie granie na S w takim trendzie to kompletny idiotyzm.
W ogóle granie takie niezbyt łatwe na DT bo to żal dupę ściska jak się coś ominie dlatego tylko łapać L i trzymać już niedługo 1.42 na edku a na ejku to qrwa lepiej nie mówić jak to jest początek 3. Kabel qrwa gbpjpy... wszędzie kosmoa a Wy w eski wchodzicie. :): :wall:
Jak ktoś zaczyna nie widzieć AT tj, na ejku tak kosmos nieba niema, proste jak dziura maryny.
Rynek na każdej parze obstawiony S-kami...
Powodzonka

Będę z wami agdal o dupie maryni i o eskach, doglądajć moich pozycji...

-- Dodano: 05 kwie 2013, 22:38 --
davor5 pisze:

Rosnąć zaczeliśmy po wypowiedzi końcowej narkotyków
1. NT Cypru :!:
2. Komentarzu osób które widzą upadek €
THE END

Nie słyszałem qrwa aby jeszcze coś jebło, jak durnym trzeba być aby to brać na poważnie :wall:
JAk Was dziś czytam to mam wrażenie że tutaj nie pasuję....

To tak na mniej trzeźwo wam mówię bo normalnie każdy cicho siedzi i czasem próbuje tu podglądnąć jakiś wykres jak pomysłu nie ma, nie wie.... ale teraz to jest jasne jak supernova
Wykres mówi wszystko, kabel, edek, ejek, aud usd
a teraz wykres ejka - to dla tych którzy szukają krótkich
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

a
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: a »

Uczestnik

Strategia psa

Postpt 30-11-2012, 16:59
Witam
Oanda ci powie ile wtopiłeś . Ja zbyt wiele . Pisałem kiedyś wskaźniki jak MS był na trzech dyskietkach i kosztował tyle co maluch ale teraz nie mam nawet średnich. I dorabiam do em. Ile , a tyle ile ugryzę. Moja strategia to wyskok z budy , ogryzienie kawałek i do budy. Proste ? Skuteczne.Granie rano , małe ruchy, u mnie stop to hd .
Gram od 94r. i żyję.Wiedzcie młodzi że stop to wymysł waszych bogatych i starszych p...
Stop to czysta strata. Wszelkie wskaźniki podglądam tylko wtedy kiedy chce widzieć kiedy tłum wali w majtki lub się podnieca chytrością.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Dobra taktyka, tj nowy.
Główny poziom wzrostów fundamentalnie - zaprzeczenie konfiskaty depozytów bankowych w innych krajach EU, bo to nie był pomysł EU.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

a ja mam wykres ujka i edka dla L-kowiczów... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... i naprawdę nie czuję się Tygrysie pierdolnięty dlatego że gram to co widzę i niekoniecznie w zgodzie w Tobą... a widzę ujka który robi retest wybitej TL i edka który pięknie porusza sie w kanale... i nie ubliżam tym którzy po 100-200 pipsowej korekcie widzą zmianę trendu... Chcą to widzą - nawet 1.42 - ich sprawa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nowy123 pisze:
ForexTig3r pisze:
hrabia pisze:jak uwazacie w poniedzialek bedzie spadek na EUR/USD czy pojdzie w gore.Moja opinia to 1.2980 do 1.3090
Tak po wybiciu z klina na pewno będą spadki, pewnie.
No offensive nowy, może jest może nie niepotrzebnie się dzieciak chwali, to wybicie pod boj było naprawdę bardzo bardzo czytelne pozycje L do S są już takie jak powinny być czyli przewaga S-ek.

spoko ale ja kwiesz namawialem tutaj na E J od ilu miesiecy ;) i nie raz tez pkazywalem ladne korekty sie bylo wkrecac nie raz ;) spoko teraz siedzie na S na E J od 126 55 moze sie uda cos znowu na skalpa przyciac ;)i koncze na dzis DAx i SP500 dzis juz daly swoje ;) milego week
Pisz więcej, pisz zawsze.

Żaba nie ma sensu szukać na silę esek, przecież dynamit jest już odpalony przez narkotyki, gdzie rynek czekał na nie jak jen na boja i spadki nie chciały być; jak widzsz S to zastanowił bym się na Twoim miejscu jak to jest że wtedy nie chciało a teraz tak po prostu....
No chyba tak teoretycznie i na trejd krótkoterminowy....

Widać wyraźnie pion i przystanki, przystanek dziś nr 2 i tak dzień w dzień....

Komentarz XTB na jena to iż teraz fakty będą sprzedawać.... hehe....
subsilver2 趋势线

Zablokowany