DayTrading: Piątek 5.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 5.04.2013
dwie najmocniejsze świece daily od początku Lutego, niewątpliwie istnieje duże prawdopodobieństwo rozpoczęcia fali wzrostowej
sugerując się niemieckimi zamówieniami fabryk (2,3%), można zakładać wzrost w najbliższym czasie na wskaźnikach, a te wiążą się z ceną euro dolca
produkcję trzeba gdzieś sprzedać, a Niemcy są nastawione eksportowo, wobec tego spodziewane jest ulokowanie gotowych produktów w krajach zarówno Europy i dalej
ponadto kołem zamachowym może być pewność jaką stwierdził w zdaniu Draghi, mówiąc wczoraj o wzroście w drugiej połowie roku mimo, iż obecna sytuacja na to nie wskazuje, do tej pory wskaźniki lubiły zaskakiwać, a 2 albo 3 procent do aktualnej wartości może okazać się nie trudnym zadaniem do wykonania dla gospodarek aby można mówić o wzroście
impulsem może być właśnie zmiana przekonań konsumentów płynąca tak samo z pozytywnych oczekiwań jak i zmniejszonych wysokich depozytów
sugerując się niemieckimi zamówieniami fabryk (2,3%), można zakładać wzrost w najbliższym czasie na wskaźnikach, a te wiążą się z ceną euro dolca
produkcję trzeba gdzieś sprzedać, a Niemcy są nastawione eksportowo, wobec tego spodziewane jest ulokowanie gotowych produktów w krajach zarówno Europy i dalej
ponadto kołem zamachowym może być pewność jaką stwierdził w zdaniu Draghi, mówiąc wczoraj o wzroście w drugiej połowie roku mimo, iż obecna sytuacja na to nie wskazuje, do tej pory wskaźniki lubiły zaskakiwać, a 2 albo 3 procent do aktualnej wartości może okazać się nie trudnym zadaniem do wykonania dla gospodarek aby można mówić o wzroście
impulsem może być właśnie zmiana przekonań konsumentów płynąca tak samo z pozytywnych oczekiwań jak i zmniejszonych wysokich depozytów
A moim zdaniem korekta wzrostów, może jeszcze domknięcie luki.
3 próba zakończyła się powodzeniem i na chwilę obecną mówienie, że będziemy na 1.26 to wróżba, połączona z łapaniem wierzchołków.
A ja znachorom i wróżbitom mówię nie
3 próba zakończyła się powodzeniem i na chwilę obecną mówienie, że będziemy na 1.26 to wróżba, połączona z łapaniem wierzchołków.
A ja znachorom i wróżbitom mówię nie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- richard.cali
- Pasjonat
Misiek kurs wzrósł, a żaba jest u mnie na patelni...fika ale nadal go przesmazamwesoly mis pisze:Spójrz na tę grupę bezstronnie, jełopie (bez urazy poczytaj niżej):Tomson pisze:A ja zostawiam po jednym longu na kablu i ejku na weekendnazwijcie mnie szaleńcem:D
Miś, nie umiesz konstruktywnie z kimś dyskutować, tylko rzucasz mięsem?
Indeks spada. Ankieta 65% na wzrost.
Indeks spada 50 pips.
Żaba, forextiger, Bemowo i rafmax są na plusie ponieważ wczoraj (5h,4h,3h,2h ...) wiedzieli że spadnie.
Ten kabaret trwa i trwać będzie tylko osoby się zmienią.
..
Prawdopodobnie największym zwycięzcą jest dziś BOCZEK..tak myślę

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- atlanticos
- Maniak
ujek h4... testujemy wybitą wcześniej linię trendu...mamy tu też konfluencje 127.2 fibo - wg mnie niezłe miejsce na S-kę. Ja swoja zostawiam na weekend
P.S. Rysiu... pisałem CI że dalej nie urośnie i tego się trzymam... a dyskusje z Tobą skończyłem wcześniej i dalszej polemiki nie podejmuję... Żyj swoim życiem i od.... się od żaby
P.S. Rysiu... pisałem CI że dalej nie urośnie i tego się trzymam... a dyskusje z Tobą skończyłem wcześniej i dalszej polemiki nie podejmuję... Żyj swoim życiem i od.... się od żaby
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- wesoly mis
- Gaduła
To wy nauczyliście mnie patrzeć w chmury
więc ja przy 1.32 mówiłęm 1.3060 to mus
to ja potem darłem gębę że 1.2780-1.2790 czekam.
To ja powiedziałem target 1.2720 (1.2640-60 wg Kimg Dzong Ulguru ).
Ta podjarka, potrzebna ale zbyt dużo byczków (sentiment survey z 4.04).
Nie miejcie za złe że was zniszczę szortami...
Ankieta DT jest ostatnią rzeczą jaką kierowałbym się w swoim działaniu 
OK, każdy ma swój pogląd na rynek. Ludzie mogą sobie wypisywać swoje uwagi co do rynku i swoich zamiarów, bo od tego jest to forum i mają do tego absolutne prawo.
Trzeba szanować innych użytkowników oraz ich poglądy, bez względu na to jak absurdalne nam się wydają.
Nikt z nas na tym forum nie ma wpływu na to co się dzieje. Kabaret trwa i będzie trwać. Grunt, żeby pod tę całą szopkę umieć się podpiąć w dobrym kierunku.
Zostawiam longa na weekend, bo taki mam pogląd na chwilę obecną. Jeśli Twoja eSka zeżre mojego longa, to Ci tylko pogratuluję i pojadziem dalej z tym koksem.
Spokojnego weekendu wszystkim życzę

OK, każdy ma swój pogląd na rynek. Ludzie mogą sobie wypisywać swoje uwagi co do rynku i swoich zamiarów, bo od tego jest to forum i mają do tego absolutne prawo.
Trzeba szanować innych użytkowników oraz ich poglądy, bez względu na to jak absurdalne nam się wydają.
Nikt z nas na tym forum nie ma wpływu na to co się dzieje. Kabaret trwa i będzie trwać. Grunt, żeby pod tę całą szopkę umieć się podpiąć w dobrym kierunku.
Zostawiam longa na weekend, bo taki mam pogląd na chwilę obecną. Jeśli Twoja eSka zeżre mojego longa, to Ci tylko pogratuluję i pojadziem dalej z tym koksem.
Spokojnego weekendu wszystkim życzę

ze tak się wsadze 3 grosze, powiedz jakie znaczenie mają twoje setup-y w DT ? Grasz to co mówi wykres, zgarniasz swoje i uciekasz z rynku. Krzyczenie teraz ze kurs pójdzie na 1,2780 czy jeszcze indziej, jest paranoją, kurs wczesniej czy później tam wróci, ale w prespektywie DT jest to bez znaczenia, średni ruch ceny wynosi około 100-150pips na edkuwesoly mis pisze:To wy nauczyliście mnie patrzeć w chmury
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
Dziwne te wasze kłótnie, zamiast wymieniać się opiniami , to próbujecie na siłe przekonać innych że będzie UP/DONW, jak będzie pokaże rynek, i nieważne jak mocne/słabe są fundamenty,nieważne co pokazują wykresy/wskaźniki , rynek i tak pójdzie w swoją strone olewając połowe z was sikiem prostym
. Te emocje to pewnie przez to że niektórzy źle obstawili, proponuje ochłonąć , iść na piwo ,czy jechać na narty, jeśli jeszcze jest za co 
Ps. żeby nie było , zaliczam sie do tych osikanych
Ps.2 .Długo grałem na demo, wczoraj wpłaciłem 200 zł na mikroloty, dziś zrobiłem 40 %, czy już jestem starym wyjadaczem i mogę od poniedziałku wejść za 100 k ?

Ps. żeby nie było , zaliczam sie do tych osikanych

Ps.2 .Długo grałem na demo, wczoraj wpłaciłem 200 zł na mikroloty, dziś zrobiłem 40 %, czy już jestem starym wyjadaczem i mogę od poniedziałku wejść za 100 k ?
- richard.cali
- Pasjonat
Rysiek na dziś OUT, tu zonka, widać ze nieźle się bawicie, coś bredził o jakiej żabie nie pozostawionej na weekend i teorii odwrotności, skończonym misiu, to chyba koniec dla większości, śmiechu warte to wszystko
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

uważam, że problem z którym się borykasz, a mianowicie krótkiego penisa można rozwiązać. Może jakaś operacja plastyczna. A przy okazji poproś chirurga aby aby mózgi poprzestawiał w odpowiednie miejsca ten którym obecnie myślisz ma niestety dziurę w głowie.wesoly mis pisze:To wy nauczyliście mnie patrzeć w chmury