DayTrading: Piątek 5.04.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 5.04.2013
nowy wypowiedz się
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
dokładnie, nie kombinowaćAntonowitch pisze:Weekendjasiek13n pisze:jaki teraz kierunek? jakieś wizje ?
eur USD S szukamy a na GB JPY
-- Dodano: pt 05-04-2013, 15:00 --
teraz dopiero wskoczylem
EUR USD 13050 lapie okolice S
-- Dodano: pt 05-04-2013, 15:00 --
ja jechalem w nocy jeszcze na L i lapalem S na GB JPY udal osie szlapac przy 47 80 ustawilem trejding stop i muslalem z rana jechac na sciagniecie szwow i kontrole ale ladnie na S dalli zarobicForexTig3r pisze:nowy wypowiedz się

EUR USD 13050 lapie okolice S
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2013, 15:00 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- richard.cali
- Pasjonat
A co boisz się ze jeszcze urośnie, dziennego napewno nie osiągneliBemowo pisze:dokładnie, nie kombinowaćAntonowitch pisze:Weekendjasiek13n pisze:jaki teraz kierunek? jakieś wizje ?
Koniec zabawy w avatary typu kermit żaba...i dyskusje do poduchy
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

człowiek nie wielbłąd, napić się musi !!!richard.cali pisze:Antonowitch pisze:Weekendjasiek13n pisze:jaki teraz kierunek? jakieś wizje ?
A co boisz się ze jeszcze urośnie, dziennego napewno nie osiągneli
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
kurde, ale mnie w bambuko zrobili z tym jenem
za blisko postawione stopy i to co udało sie wczoraj zarobić dziś poszło na straty i jeszcze odjęło z konta... na jakiś konkretny sygnał na S trzeba będzie chyba poczekać do przyszłego tygodnia...

- atlanticos
- Maniak
nie ma paliwa żeby rosnąc... koniec QE3 coraz blizej przy spadającym bezrobociu wiec mozna smialo dokladac S-kerichard.cali pisze: A co boisz się ze jeszcze urośnie, dziennego napewno nie osiągneli
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Słuchajcie da się jakoś zrobić na MT4 żeby np w momencie kiedy na edku osiągnie 1.30 program dawął jakiś dźwiek informacyjny ?
'Nie myli się ten co nic nie robi'
da rade, wskaźnik alert czy coś
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Stały bywalec
Rychu z pewnością masz rację, jednak im człowiek mniej doświadczony tym większe emocje,richard.cali pisze:
A co boisz się ze jeszcze urośnie, dziennego napewno nie osiągneli
a im większe emocje tym głupsze ruchy a wtedy urobek można łatwo oddać.
Dla przykładu: miesiąc temu wszedłem z depo po zysku 40% zacząłem grać na dużych lotach,
dostałem po łbie i zostało mi z depo 10% dzisiaj zrobiłem 30% tego co było na początku.
Człowiek się uczy..