DayTrading: Piątek 5.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 5.04.2013
co nie chce rosnąć to upadnie ;-)
- kk.dreamer
- Pasjonat
taką też zyję nadziejądavor5 pisze:co nie chce rosnąć to upadnie ;-)
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Jestem kobietą, więc martwię się o tyłekkk.dreamer pisze:d.... to mały problem ale jak urwiejaja,

ok sorry

niemiaszek pisze:tu napewno znajdziesz...miki pisze:Witam czy może ktoś udostępnić działający wskaźnik dla mt4 Średnie GMMA z góry dziękuję .![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/gmma-i ... hilit=gmma
Dzięki ale u mnie nie działa chyba .ze coś źle zainstalowałem ??
- kk.dreamer
- Pasjonat
Jeśli mt4 to zobacz tu http://www.mql4.com/search#!keyword=gmma
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- wesoly mis
- Gaduła
Hej ho,
za 2 godzinki dane z usa.
Co wy na to aby zagrać 40-50 minut przed danymi przeciwko trendowi M1 EUR/USD od godziny 12tej.
Pozycja daje około 15-20 pips. Zamknięcie przed ogłoszeniem danych (różnie, od 1 do 20 minut). Oczywiście nie zawsze przychodzi wygrana.
Browarki wystudzone, czekam...
Edit: z tego co widzę to dziś zanosi się na pozycję długą.
Edit2: I teraz pytanie, dlaczego w znaczącej większości ta metoda jest skuteczna ? Ktoś zna odpowiedź? ty żaba znasz pewnikiem ale nie podpowiadaj
Co wy na to aby zagrać 40-50 minut przed danymi przeciwko trendowi M1 EUR/USD od godziny 12tej.
Pozycja daje około 15-20 pips. Zamknięcie przed ogłoszeniem danych (różnie, od 1 do 20 minut). Oczywiście nie zawsze przychodzi wygrana.
Edit2: I teraz pytanie, dlaczego w znaczącej większości ta metoda jest skuteczna ? Ktoś zna odpowiedź? ty żaba znasz pewnikiem ale nie podpowiadaj

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2013, 12:53 przez wesoly mis, łącznie zmieniany 1 raz.
- richard.cali
- Pasjonat
Misiek, mogę wiedzieć na jaki TF patrzysz i widzisz to L i na czym? Prowadzę badania nad trójkątami dla Boczka...wesoly mis pisze:Hej ho,

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

- ForexTig3r
- Maniak
Funt będzie zyskiwał na wartości i Jen tracił.Bemowo pisze:kabel odbicie od wsparcia 23.6% całego ruchu spadkowgo
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
- Stały bywalec
Cześć wam!
Powiedzcie mi proszę jaki może być skutek ewentualnej wojny pomiędzy Koreą północną, a południową dla samego jena?
Osobiście wydaje mi się, że powinien on się osłabić, w szczególności do USD ale też do Euro, w końcu wojna byłaby bardzo blisko granic Japonii. Jednakże nie jestem do końca przekonany.
Cały czas mam to z tyłu głowy gdy tylko zaczynam grać na jpy, że coś może się wydarzyć nieoczekiwanego, zwłaszcza podczas weekendów przy dłuższych czasowo pozycjach.
Z góry thx
Powiedzcie mi proszę jaki może być skutek ewentualnej wojny pomiędzy Koreą północną, a południową dla samego jena?
Osobiście wydaje mi się, że powinien on się osłabić, w szczególności do USD ale też do Euro, w końcu wojna byłaby bardzo blisko granic Japonii. Jednakże nie jestem do końca przekonany.
Cały czas mam to z tyłu głowy gdy tylko zaczynam grać na jpy, że coś może się wydarzyć nieoczekiwanego, zwłaszcza podczas weekendów przy dłuższych czasowo pozycjach.
Z góry thx
- ForexTig3r
- Maniak
Co tu dużo mówić,masz rację JEN i USD powinny tracić,wymarzona opcja na ten moment, na rynkach pięknie wpisująca się w AT, ale niestety cała ta "wojna" to tylko teatrzyk kin dzonk una. Czyżby rynki były aż tak naiwne aby pod to grałyMaaaniekmw pisze:Cześć wam!
Z góry thx

Czy to tylko ja mam tam martwe załącznikiniemiaszek pisze:tu napewno znajdziesz...miki pisze:Witam czy może ktoś udostępnić działający wskaźnik dla mt4 Średnie GMMA z góry dziękuję .![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/gmma-i ... hilit=gmma

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2013, 13:06 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线