DayTrading: Piątek 5.04.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 5.04.2013
... raczej każdy zastanawia się co dalej... dziwi mnie tylko że rano edek pukał w 1.29 a teraz już zmierza w stronę wybicia górą...
rafmax pisze:patrzac na dzisiejszy ruch na forum chyba nie tylko na kablu...Bemowo pisze:wczorajsza zmienność na kablu chyba mocno nadwyrężyła kręgosłupy traderów.

chyba niewielu przewidziało takie scenariusze
wczoraj przez 5 godzin nie zaglądałem do komputera, po wlączeniu czułem się jak po urwaniu filmu
i nie tylko kręgosłupy... ja nadwyrężyłem akurat przełyk, wątrobę i głowęrafmax pisze:patrzac na dzisiejszy ruch na forum chyba nie tylko na kablu...Bemowo pisze:wczorajsza zmienność na kablu chyba mocno nadwyrężyła kręgosłupy traderów.

ps
chyba co poniektórzy nie muszą już trejdować do końca kwietnia
jest pipnie
YoungDentist pisze:... raczej każdy zastanawia się co dalej... dziwi mnie tylko że rano edek pukał w 1.29 a teraz już zmierza w stronę wybicia górą...
ktoś musi sprzedać żeby ktoś mógł kupić

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Pisałem kilka dni temu że ujek i ejek jak walną do góry po BOJ to aż miło, cały czas na dołkach dokupowałem i jedno i drugie, z tego co mi wiadomo to wiele osób tak uważało przynajmniej z pośród mojego kręgu, nawet brokerzy na specjalnych webinariach mówili że będą upy, więc nie wiem czemu ludzie sie zdziwili że nagle nie wiadomo skąd urosłoBemowo pisze:rafmax pisze:patrzac na dzisiejszy ruch na forum chyba nie tylko na kablu...Bemowo pisze:wczorajsza zmienność na kablu chyba mocno nadwyrężyła kręgosłupy traderów.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chyba niewielu przewidziało takie scenariusze

chyba niewielu przewidziało takie scenariusze[/quote]
Pisałem kilka dni temu że ujek i ejek jak walną do góry po BOJ to aż miło, cały czas na dołkach dokupowałem i jedno i drugie, z tego co mi wiadomo to wiele osób tak uważało przynajmniej z pośród mojego kręgu, nawet brokerzy na specjalnych webinariach mówili że będą upy, więc nie wiem czemu ludzie sie zdziwili że nagle nie wiadomo skąd urosło
przeciez i na jednej i drugiej parze jest ewidentny trend wzrostowy.[/quote]
Trend jest wzrostowy, ale interwancja była w miejscu, gdzie były obawy o zmianę trendu
Pisałem kilka dni temu że ujek i ejek jak walną do góry po BOJ to aż miło, cały czas na dołkach dokupowałem i jedno i drugie, z tego co mi wiadomo to wiele osób tak uważało przynajmniej z pośród mojego kręgu, nawet brokerzy na specjalnych webinariach mówili że będą upy, więc nie wiem czemu ludzie sie zdziwili że nagle nie wiadomo skąd urosło

Trend jest wzrostowy, ale interwancja była w miejscu, gdzie były obawy o zmianę trendu
pierwszy raz dziś szczytu nie przebili pierwszy sygnał na S
-- Dodano: pt 05-04-2013, 11:00 --
zobaczymy jak dane, pomogą czy nie i komu nie
-- Dodano: pt 05-04-2013, 11:00 --
zobaczymy jak dane, pomogą czy nie i komu nie

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- kk.dreamer
- Pasjonat
Na razie bez większej reakcji
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Nie ma jeszczepkubiu pisze:Jaki jest w końcu ten PKB