DayTrading: Czwartek 4.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 kwie 2013, 23:59

Wzrost
18
47%
Bez zmian
4
11%
Spadek
16
42%

Liczba głosów: 38

rafmax
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 4.04.2013

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

pudel pisze:
rafmax pisze:EU
pierwszy przystanek zaliczony, zobaczymy co dalej, tzn czy beda korekcic czy pojda z marszu do kolejnych, bo co do kierunku watpliwosci nie mam.
TP zaliczone, ale czy SL przeżył wycinke ponizej 1.2750 gdy Draghi przemawiał ? Oto jest pytanie. :)
SL nie był zaliczony bo po pierwotnym wejsciu cena poszła cos około 50pipek w gore i zlecenia były wziete na BE.
Pozniej z dolnej strefy ok 1,2750 otworzył sie buy limit i jedno recznie. jedno zamkniete drugie trzymam do tej pory. jesli watpisz dalej moge udowodnic :D
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

jestem za, lub jeszcze wyżej (niestety)

Tomson
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tomson »

Jeszcze jedno rozkminiam. Czy oświadczenie BOJ zostało wydane po zakończeniu sesji azjatyckiej? Bo jeśli tak, to japońce mogą dalej pchać ejka :idea:

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Tomson pisze:Jeszcze jedno rozkminiam. Czy oświadczenie BOJ zostało wydane po zakończeniu sesji azjatyckiej? Bo jeśli tak, to japońce mogą dalej pchać ejka :idea:

Co tam BOJ, jutro SNB pokaze klase i trzasnie XXXCHF 1000 pipsow w pol godzinki :)

Swoją drogą ciekawe co oni kombinują na tym eurchf, ani w jedną ani w drugą.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

niech drukuja wszyscy papier toaletowy zawny pieniadzem to jest lekarstwo banksterow na kryzys druk bez pokrycie i pompowanie sztuccznie nastepniej banski plus tworzenie wirtualneg obogacwa a obywatele biednieja tylko elita na tym zyskuje niech ten system w koncu pierd.... bo na drukowaniu pustego pieniadza daleko nie zajedzemy

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor pisze:edek dalej wzrasta i nie przestanie

i za to lubię forex...45 min sprzątania wracam a tu elegancko 18 pipsów kiwi, cholera Żaba dzięki Tobie zacząłęm grać na tej walucie i naprawdę dzięki bo nigdzie nie mam takiej procentowej skuteczności.

co do kabla zgadzam się z nowy123
dopiero usiadłem do komputera...dzień w biegu...patrze co się działo i chyba dobrze że po porannym strzale odpuściłem... Po co kusić los... ale chyba niejedno depo dziś wymiotło...a co do kiwi to widzę że nie tylko dla mnie stało się ulubioną parą... ruchy niewielkie ale ważniejsze że skuteczność porażająca...mówiłem CI że to bardzo czytelna para
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

Ale bronią sapine.
Może jutro po danych pęknie i skorzysta z resztek śniegu do zjazdu :roll:
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

83% jest na shortach a USD/JPY rośnie i rośnie to dowodzi temu że nawet 99% może być w przeciwstawnej pozycji i tak cena będzie szła po mojej myśli wystarczy że zagram za miliard dolarów i poruszę ceną jak zechcę :-)

Zablokowany