Im coś bardziej oczywiste, tym jestem bardziej podejrzliwy, tak już mam
DayTrading: Czwartek 4.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 4.04.2013
A jeśli nikt nie będzie miał wątpliwości co do kierunku, to wiemy, że pójdzie wręcz odwrotnie
Co do kabla, na pierwszy rzut oka ten dzisiejszy odpał szokuje. Możnaby pomyśleć że to zmiana trendu i przed nami wzrosty, ale z punktu widzenia wykresu tygodniowego narazie to tylko retest od dołu przebitej median line dużego spadkowego pitchforka.
A na dziennym widać, że przy dwóch poprzednich testach kabel odpadł od ściany i moim zdaniem są duże szanse że i tym razem tak będzie, a wtedy mogą zejść nawet poniżej 1.40 w perspektywie kilku tygodni/miesięcy.
Dodatkowo opór stanowią dołki wielomiesięcznej konsoli, z której kabel niedawno się wybił.

A na dziennym widać, że przy dwóch poprzednich testach kabel odpadł od ściany i moim zdaniem są duże szanse że i tym razem tak będzie, a wtedy mogą zejść nawet poniżej 1.40 w perspektywie kilku tygodni/miesięcy.
Dodatkowo opór stanowią dołki wielomiesięcznej konsoli, z której kabel niedawno się wybił.

Ostatnio zmieniony 04 kwie 2013, 20:11 przez fxjake, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Bemowo
Dzisiejsze minima moim zdaniem to mocna podłoga. Teraz korekta wzrostów i dalej up. Niestety, szkoda, bo zakładałem porządne pranie w dół.Tomson pisze:Wszystko zależy od tego gdzie dolar znajdzie podlogę dla siebie, bo ostro dzisiaj dostał
http://stooq.pl/q/?s=usd_i&c=10d&t=l&a=lg&b=1
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

Piszcie co chcecie, ja wiem jedno - nic nie rośnie do nieba i nic nie spada do zera.
Silnych ruchów bez korekt też jeszcze nie widziałem.
Też tak sądziłem, ale nie ma co narzekać, bo mamy teraz lepsze poziomy do wzięcia Esek
1.5240 z SL na 1.5270 z bliżej nieokreślonym długoterminowym TP
Jeśli wybije SL, to jeszcze pewniejszy short pod 1.53 trzeba złapać
Ruchy to dopiero zobaczysz jak ten na sarmatę wystrzyżony zacznie strzelaćVanitas Vanitatum pisze:Piszcie co chcecie, ja wiem jedno - nic nie rośnie do nieba i nic nie spada do zera.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- kk.dreamer
- Pasjonat

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
-
Bemowo
korekty będą, ale target widzę w okolicach CTomson pisze:Też tak sądziłem, ale nie ma co narzekać, bo mamy teraz lepsze poziomy do wzięcia Esek![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a dlaczego ma nie rosnac , jak chca inaczej zmusic ludzi aby ruszyli portfelami musza im wmowic ,ze jest dobrze a to znaczy , ze all musi isc do ory 
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

Zdecydowanie za dużo zachodniej propagandy w tv oglądasz.Adam pisze:Ruchy to dopiero zobaczysz jak ten na sarmatę wystrzyżony zacznie strzelaćVanitas Vanitatum pisze:Piszcie co chcecie, ja wiem jedno - nic nie rośnie do nieba i nic nie spada do zera.