DayTrading: Czwartek 4.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 4.04.2013
widzie ze moj cel 124 20 - 50 na E J juz jest
tam opor maja

jest "pipnie" nie marudz, prosta jazda. dawno nie zrobiłem ponad 200 pips tylko na edku w ciagu jednego dnialaktor pisze:czy im naprawdę dziś odwaliło z tym osłabianiem dolara, juz mam dość tego wzrostu na edku ile można, ja chce jakieś s ki!

a mnie denerwuje to , ze jak edek rosnie to u.chf spada a czy jen to jakis inny dolar czy jak ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

EU
pierwszy przystanek zaliczony, zobaczymy co dalej, tzn czy beda korekcic czy pojda z marszu do kolejnych, bo co do kierunku watpliwosci nie mam.
pierwszy przystanek zaliczony, zobaczymy co dalej, tzn czy beda korekcic czy pojda z marszu do kolejnych, bo co do kierunku watpliwosci nie mam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zabawa z frankiem teraz na sesji pejsatych czy jak ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Nie mam bladego pojęcia jak to wywróżyłeś - szacun (ja zakładalęm spadki, spadki, spadki)rafmax pisze:EU
Co do edka i kabla, uważam, że rozpocznie się (rozpoczęła) euforia zakupów, która na chwilę obecną nie ma odzwierciedlenia w rzecywistości.
na kablu niedługo pokonamy szczyty
-- Dodano: czw 04-04-2013, 18:52 --
przecież to normalne zachowanie - lustrocrok. pisze:a mnie denerwuje to , ze jak edek rosnie to u.chf spada a czy jen to jakis inny dolar czy jak ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dobra Target na EUR JPY zrobiony
S na EUR USD na skalpa 1946,9 cel 12910 EUR JPY tez S SL zabezpieczone na BE i czekam wraz czego bedzie na 0
S na EUR USD na skalpa 1946,9 cel 12910 EUR JPY tez S SL zabezpieczone na BE i czekam wraz czego bedzie na 0

Bemowo pisze:Nie mam bladego pojęcia jak to wywróżyłeś - szacun (ja zakładalęm spadki, spadki, spadki)rafmax pisze:EU
Co do edka i kabla, uważam, że rozpocznie się (rozpoczęła) euforia zakupów, która na chwilę obecną nie ma odzwierciedlenia w rzecywistości.
na kablu niedługo pokonamy szczyty
-- Dodano: czw 04-04-2013, 18:52 --
przecież to normalne zachowanie - lustrocrok. pisze:a mnie denerwuje to , ze jak edek rosnie to u.chf spada a czy jen to jakis inny dolar czy jak ?
ja kabla sprzedaje od 1,5220 ze stopami powyzej szczytów. moim zdaniem jest teraz idealnie na short
Wszystko zależy od tego gdzie dolar znajdzie podlogę dla siebie, bo ostro dzisiaj dostał
http://stooq.pl/q/?s=usd_i&c=10d&t=l&a=lg&b=1
http://stooq.pl/q/?s=usd_i&c=10d&t=l&a=lg&b=1
TP zaliczone, ale czy SL przeżył wycinke ponizej 1.2750 gdy Draghi przemawiał ? Oto jest pytanie.rafmax pisze:EU

Jak wymalują takiego engulfa na dziennym jaki teraz się rysuje to wątpliwości co do kierunku nie będzie miał chyba nikt. Miazga