DayTrading: Czwartek 4.04.2013
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 4.04.2013
no jak tam panowie wszyscy zadowoleni z dzisiejszych ruchów? Ja na spadku dostałem lekko bo wszedłem w Longa i musiałem pozostawić konsolę... TP zrobił swoje jak widzę 

zaraz chyba peknie 500pipek wzrostu na ej 

slo pisze:ta strefa popytu coś słaba jest skoro przez dwa lata skutecznie ją omijałarafmax pisze:Odnosnie GOLD i techniki ale urwaałłł
jesli rzeczywiscie chcesz sie przekonac o jej słabosci to sprzedaj jesli do niej zanurkujemy

a tak powaznie to zauwazyłem ze na niemalze wszsytkich interwałach pojawia sie podobny scenariusz: jest sobie strefa popytu, cena kilka (2-4) razy sie do niej zbliza ale nie dotyka co powoduje delikatne odbicie. dopiero jak wejdzie sctrefe bardzo czesto jest rakieta w gore. czasem jednak zdarza sie tak ze strefa jest "zuzyta" na tyle tym nekaniem ze rakiety brak.

Na GBP/JPY już jest prawie 600 pipsikówArturm21 pisze:zaraz chyba peknie 500pipek wzrostu na ej

S 96 35 na skapla na U J
Nie wiem jak Wy, ale ja teraz czekam na jakąś korektę (wlazłem na 123.900 w S na Ejku i na 96.300 na UJku) zobaczymy co będzie 

-
- Pasjonat
Atlanticos - trafiłeś idealnie ze wskazaniem momentu wejścia w L. Chyba nikt na forum precyzyjniej tego momentu nie wskazał.atlanticos pisze:ujek powoli dochodzi w okolice wczorajszego minimum i moze zrobic podwójne dno, zreszta podobnie jak ejek
po 5 godzinach włączyłem komputer - poczułem się jak J.Sztur w seksmisji po wybudzeniu
Ach te Dragii
Ach te Dragii
U J E J JPY woglnie na S na skalpa polapane i czekm na lepsz pozycje pod odnowienie Lspeedpips pisze:Na GBP/JPY już jest prawie 600 pipsikówArturm21 pisze:zaraz chyba peknie 500pipek wzrostu na ej
Mam prośbę może ktoś sprawdzić (internet z UPC) czy może wejść na stronę allegro u mnie od wczoraj pisze że nie :"Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony allegro.pl"
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka