DayTrading: Czwartek 4.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 4.04.2013
us będą chcieli domknąć lage wzrostową do niższego poziomu
edek stoi na rozdrożu pomiędzy falą mid up a dalszym dryfowaniem wokół 1,28
edek stoi na rozdrożu pomiędzy falą mid up a dalszym dryfowaniem wokół 1,28
U J cel 96 i zamykam znowu L i lapie S na skalpa
ciekawy poranek przegapiłem... dobrze że wczoraj chociaż zostawiłem na noc małego longa na ejku 
Panowie bo dopiero wszedłem na platformę, czas na s ki na ejku i ujku cyz jeszcze będziemy lecieć dalej w górę?
hehe Atlanticos a my dwaj wczoraj rozmawialiśmy o tym czy te zmiany na mniejszych tf nie wzruszą daily ejka
hehe

Panowie bo dopiero wszedłem na platformę, czas na s ki na ejku i ujku cyz jeszcze będziemy lecieć dalej w górę?
hehe Atlanticos a my dwaj wczoraj rozmawialiśmy o tym czy te zmiany na mniejszych tf nie wzruszą daily ejka

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
-
- Stały bywalec
Może to Ci podpowie:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nic EUR JPY bedzie taniej bo go doluje EUR USD poczekamy nizej
na odnowienie L

myślę, że do 1.275 zjedziemy, potem już tylko bariera psychologiczna na 1.27
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2013, 10:07 przez jasiek13n, łącznie zmieniany 1 raz.
cad/jpy sell m1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przed 13:45 EUR/USD będzie na poziomie 1.2700, to jest teoria nie poparta żadnymi konkretnymi przeslankami technicznymi czy fundamentalnymi, wróżba.
W ubiegłym tygodniu pisałem, ze jezeli ma rosnąć, a okazja do tego nadarzy sie dzisiaj, nie sądze żeby po ogloszeniu st. % walor tracił, wykres powinien zaliczyć poziom 1.2690 - 61,8% fibo dużego ruchu wzrostowego oraz lokalne minimum weekly.
Poczekamy niecałe 4 godziny i wszystko się wykresli, spada od rana, bez fundamentalnych (wyłącznie technika) podstaw.
Odreaguje przed 14.
Pozdrawiam.
W ubiegłym tygodniu pisałem, ze jezeli ma rosnąć, a okazja do tego nadarzy sie dzisiaj, nie sądze żeby po ogloszeniu st. % walor tracił, wykres powinien zaliczyć poziom 1.2690 - 61,8% fibo dużego ruchu wzrostowego oraz lokalne minimum weekly.
Poczekamy niecałe 4 godziny i wszystko się wykresli, spada od rana, bez fundamentalnych (wyłącznie technika) podstaw.
Odreaguje przed 14.
Pozdrawiam.
nowa jakość
10:30 GBP Services PMI będzie rzucać kablem jak szmatą ;-)
Antonowitch dzięki ale tylko jak spojrzałem na m5 zaraz dałem s ke na scalpa 
widzę że dziś dzień dużych okazji i zarazem dzień strat dla tych co przesadzą z wolumenem i nie trafią z kierunkiem

widzę że dziś dzień dużych okazji i zarazem dzień strat dla tych co przesadzą z wolumenem i nie trafią z kierunkiem

Aut viam inveniam aut faciam