będzie pan zadowolony?Zeziu07 pisze:Tzn jak ustawić inne wartości SL'i? Np. zakres od 5 do 20 pips.

będzie pan zadowolony?Zeziu07 pisze:Tzn jak ustawić inne wartości SL'i? Np. zakres od 5 do 20 pips.
Coś czuję, że będę ale sprawdzę dopiero w domu:)JAREK67 pisze: będzie pan zadowolony?
Znalazłem. O taki wsk. mi chodziło. Prosty ale jakże potrzebny.ksiadz pisze:Przepraszam za banalne pytanie:
......... Załóżmy, że mam rachunek z depozytem 10 000. Ustaliłem sobie, ze stop loss bedzie po stracie 700 pipsow . Te 700 pipsow to jest 30% całego kapitału. Jak obliczyc wielkosc lota ? Jest kalkulator do tego ?
To chyba toszajas pisze:Witam,
Poszukuje wskazników EMI i EMZ. Zamiast wskaźników w google pojawiaja sie kalkulatory odnosnie EMI ale nie o to mi chodzi... Bede bardzo wdzięczny z pomoc. Dla zobrazowania wklejam foto. Z góry dziękuję
Dzieki Kolego:)ROA pisze:To chyba toszajas pisze:Witam,
Poszukuje wskazników EMI i EMZ. Zamiast wskaźników w google pojawiaja sie kalkulatory odnosnie EMI ale nie o to mi chodzi... Bede bardzo wdzięczny z pomoc. Dla zobrazowania wklejam foto. Z góry dziękuję