Półautomat do sprzedaży.

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
JAREK67
Maniak
Maniak

Półautomat do sprzedaży.

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Witam mam do zaoferowania komercyjną wersję robota, którego pierwsze wersje wczesniej przedstawiłem w dziale programowanie.
http://allegro.pl/trading-support-ea-ro ... 91022.html
Zapraszam do nabywania.
:wink:

Jeden link nie działa (Instrukcja obsługi) tu go wklejam. https://www.dropbox.com/s/cca7t6ukdavh2 ... A_v1_2.pdf

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Półautomat do sprzedaży.

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Pewnie jak każdy automat z czasem zacznie zawodzić.. jest tani i pewnie do dupy
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

SEROL666 nie żebym bronił konkurencyjne narzędzie , ale przeczytasz coś nie do końca i piszesz takie bzdury ;)

To nie jest narzędzie które ma za Ciebie podejmować decyzje o kupnie lub sprzedaży danego instrumentu , ono za zadanie ma zarządzać już otwartymi pozycjami i też nie na swoje widzi mi się , tylko na parametrach ustawionych przez użytkownika ;)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

JAREK67
Maniak
Maniak

SEROL666 pisze:Pewnie jak każdy automat z czasem zacznie zawodzić.. jest tani i pewnie do dupy
Serol, ty masz chłopie jakiś problem ze sobą. Nie jest łatwo znaleźć jakiś twój wpis, który nie byłby wyrażoną wprost lub w zawoalowany sposób próbą krytyki lub ośmieszenia. Gdybyś poświęcił kilka minut na zapoznanie się z tym narzędziem to nie palnąłbyś takiej głupoty. Być może ty po prostu masz naturę pieniacza. A z naturą ciężko wygrać. Wystarczy wyjrzeć za okno. :wink:
To by jakoś tłumaczyło twoje komentarze.
W jednym się zgadzamy. Jest tani. Bo to jest wędka, nie ryba.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

JAREK67 pisze:
SEROL666 pisze:Pewnie jak każdy automat z czasem zacznie zawodzić.. jest tani i pewnie do dupy
Serol, ty masz chłopie jakiś problem ze sobą. Nie jest łatwo znaleźć jakiś twój wpis, który nie byłby wyrażoną wprost lub w zawoalowany sposób próbą krytyki lub ośmieszenia. Gdybyś poświęcił kilka minut na zapoznanie się z tym narzędziem to nie palnąłbyś takiej głupoty. Być może ty po prostu masz naturę pieniacza. A z naturą ciężko wygrać. Wystarczy wyjrzeć za okno. :wink:
To by jakoś tłumaczyło twoje komentarze.
W jednym się zgadzamy. Jest tani. Bo to jest wędka, nie ryba.
Sorrki późno było i nie doczytałem.. mam uprzedzenie do tego działu - zadziałałem z automatu - wy powinniście to zrozumieć :lol:
ALE JAK JUŻ DOCZYTAŁEM to wydaje się drogi po prostu podobne narzędzia można mieć za friko
"If music is dying musicians are killing it" - MP

JAREK67
Maniak
Maniak

Obecnie wersja wystawiona na aukcji to 1.3.
Obrazek

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Może być dobre. Można podać cenę bo jestem w parcy i nie mogę otworzyć allegro :/
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

JAREK67
Maniak
Maniak

Helium pisze:Może być dobre. Można podać cenę bo jestem w parcy i nie mogę otworzyć allegro :/
150 pln

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

Przepraszam Jarek, może troszkę nie w temacie ale zaintrygowało mnie to, czy aby na pewno tak jest?
To gdzie są w takim razie wysyłane, bo przecież gdyby tylko wisiały na platformie to z chwilą jej zamknięcia żadne by się nie zrealizowało,
a jednak się realizują.

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

JAREK67
Maniak
Maniak

kris007 pisze:Przepraszam Jarek, może troszkę nie w temacie ale zaintrygowało mnie to, czy aby na pewno tak jest?
To gdzie są w takim razie wysyłane, bo przecież gdyby tylko wisiały na platformie to z chwilą jej zamknięcia żadne by się nie zrealizowało,
a jednak się realizują.

Pozdrawiam
Mogła zaistnieć taka sytuacja (hemoglobina :) ), że po podniesieniu platformy o ile zostawiłeś na wykresie linie zleceń oczekujących to one się zrealizowały jeżeli cena spełniała warunek otwarcia. Jest to oczywiście możliwe, ale tylko przy włączonej MT4. Inaczej to nie mogło się stać.
pzdr

ODPOWIEDZ