atlanticos pisze:...a prawda jest taka że to co najprostsze na forexie jest najskuteczniejsze. Wystarczy spojrzeć na wykres, narysować kilka linii (S/R, TL) i obserwować cenę w ich obrębie... rynek sam powie gdzie podążać
Autor postu otrzymuje kufel piwa
ja również dołączam piwo od siebie polać mu bo słusznie prawi
i tak co do wskaznikow...jesli ktoś nie jest w stanie sam rozpoznać rgr/orgr i innych setupów, potencjalnych czy już w czasie realizacji, to progam mu nie pomoże bo taki człowiek nie posiada fundamentalnych umiejętności poruszania się po rynku, lepiej zamiast kasę w program zainwestować czas w naukę na swoich błędach ->demo
no to teraz ja poleje Tobie i do wieczora sie wszyscy ululamy ha ha
Pytanie dotyczyło wskaźników do MT4 podobnych do tych widocznych na platformie Kolegi wskazujących RGR http://i3.fmix.pl/fmi1336/b124822400280e36515c03e8
Liczyłem na prostą odpowiedź czy ktoś ma, korzysta.
Skoro na jednej są na innej też powinny być.
Wszyscy korzystają ze wskaźników jako dopełnienie analizy technicznej i fundamentalnej.
ja jestem ululany od 3 dni, cholera wypiłem zapas piwa i pół zapasu wina whisky zostało:P musze jechać do macro ale....śnieg... ehh to jest jeden z tych uroków decydowania o własnym czasie auto w garażu i spokój
edek spada i powinien spadać dalej a potem zobaczymy na kolejnej h4
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
laktor pisze:ja jestem ululany od 3 dni, cholera wypiłem zapas piwa i pół zapasu wina whisky zostało:P musze jechać do macro ale....śnieg... ehh to jest jeden z tych uroków decydowania o własnym czasie auto w garażu i spokój
tym razem sie nie zgodze choc z bólem... ja go widze dzis na 1.2870 ale moge sie mylic
nie spadał tylko rano zostawil tam stop losy...przypomnialo mu sie i wrócił zabrac je ze soba
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 13:51 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
laktor pisze:ja jestem ululany od 3 dni, cholera wypiłem zapas piwa i pół zapasu wina whisky zostało:P musze jechać do macro ale....śnieg... ehh to jest jeden z tych uroków decydowania o własnym czasie auto w garażu i spokój
tym razem sie nie zgodze choc z bólem... ja go widze dzis na 1.2870 ale moge sie mylic
m15 m30 zdają się potwierdzać to co mówisz ale czy takie wybicie by nie oznaczało że nawet daily zacznie się skłaniać ku górze po okresie spadków?
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
m15 m30 zdają się potwierdzać to co mówisz ale czy takie wybicie by nie oznaczało że nawet daily zacznie się skłaniać ku górze po okresie spadków?
też sie nad tym zastanawiałem... i wg mnie nie jest to wykluczone... ale na razie pierwszy poziom to 1.2870-1.2880 i tam poszukam moze sygnału pod S... chyba ze rynek mnie wypunktuje
na edku jedną świecą m30 załatwiliśmy właśnie 2 godziny spadków demonstracja siły i determinacji byków?
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 13:57 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.