Adam - moja ironia nie dotyczyła tego że takich wskaźników nie ma tylko raczej zasadności ich stosowania... Każdy uważa że tak jest łatwiej, a prawda jest taka że to co najprostsze na forexie jest najskuteczniejsze. Wystarczy spojrzeć na wykres, narysować kilka linii (S/R, TL) i obserwować cenę w ich obrębie... rynek sam powie gdzie podążaćAdam pisze: Śmiejesz się ale jest program który skanuje rynek i wyszukuje potencjalne setupy
DayTrading: Środa 3.04.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 3.04.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Autor postu otrzymuje kufel piwaatlanticos pisze:...a prawda jest taka że to co najprostsze na forexie jest najskuteczniejsze. Wystarczy spojrzeć na wykres, narysować kilka linii (S/R, TL) i obserwować cenę w ich obrębie... rynek sam powie gdzie podążać

- kk.dreamer
- Pasjonat
-
- Stały bywalec
Już w nim siedzę stąd pytanie o przebicie bo nikt nie lubi drenować depo..pkubiu pisze:okazja pod jutrzejsze decyzje BA na shorta!!!Antonowitch pisze:Jak widzicie EUR/GBP przebije opór na M15?
- atlanticos
- Maniak
wg mnie jedna z ostatnich szans na L-ke na edku i ejku
- wesoly mis
- Gaduła
Żaba, filozof z Ciebieatlanticos pisze:Adam - moja ironia nie dotyczyła tego że takich wskaźników nie ma tylko raczej zasadności ich stosowania... Każdy uważa że tak jest łatwiej, a prawda jest taka że to co najprostsze na forexie jest najskuteczniejsze. Wystarczy spojrzeć na wykres, narysować kilka linii (S/R, TL) i obserwować cenę w ich obrębie... rynek sam powie gdzie podążaćAdam pisze: Śmiejesz się ale jest program który skanuje rynek i wyszukuje potencjalne setupy

- atlanticos
- Maniak
Misiu... Patrzysz w chmury które pokazuje Ci broker...Różnimy się tym że ja nie wierzę w żadne dane i informacje które udostępnia jakikolwiek broker...bo po prostu im nie ufam... Każdy broker chce Cię wydymać (sory za słownictwo) czy Ci się to podoba czy nie... z czasem do tego dojdzieszwesoly mis pisze:Żaba, filozof z Ciebieatlanticos pisze:Adam - moja ironia nie dotyczyła tego że takich wskaźników nie ma tylko raczej zasadności ich stosowania... Każdy uważa że tak jest łatwiej, a prawda jest taka że to co najprostsze na forexie jest najskuteczniejsze. Wystarczy spojrzeć na wykres, narysować kilka linii (S/R, TL) i obserwować cenę w ich obrębie... rynek sam powie gdzie podążaćAdam pisze: Śmiejesz się ale jest program który skanuje rynek i wyszukuje potencjalne setupyto gdzie teraz jest ten brązowy kanał ?
wolę się raz na jakiś czas pomylic co do analizy i uznac to za wypadek wkalkulowany w inwestowanie na forexie niż miec do siebie pretensje ze zasugerowalem sie kims i dalem sie wy....(jak wyzej)

Ja ofiarę w postaci tłustej S składam na poziomie 0,8512 po danych gorszych tam się znajdziemyAntonowitch pisze:Już w nim siedzę stąd pytanie o przebicie bo nikt nie lubi drenować depo..pkubiu pisze:okazja pod jutrzejsze decyzje BA na shorta!!!Antonowitch pisze:Jak widzicie EUR/GBP przebije opór na M15?
gorsze tzn poniżej 250 tys
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 13:36 przez pkubiu, łącznie zmieniany 1 raz.
chciwość jest dobra
tu masz w 100% racje sam to stosuje ( przemówienie Pattona do traderów) niektórzy sami komplikują sobie życieatlanticos pisze:Adam - moja ironia nie dotyczyła tego że takich wskaźników nie ma tylko raczej zasadności ich stosowania... Każdy uważa że tak jest łatwiej, a prawda jest taka że to co najprostsze na forexie jest najskuteczniejsze. Wystarczy spojrzeć na wykres, narysować kilka linii (S/R, TL) i obserwować cenę w ich obrębie... rynek sam powie gdzie podążaćAdam pisze: Śmiejesz się ale jest program który skanuje rynek i wyszukuje potencjalne setupy
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
ja również dołączam piwo od siebie polać mu bo słusznie prawicajto pisze:Autor postu otrzymuje kufel piwaatlanticos pisze:...a prawda jest taka że to co najprostsze na forexie jest najskuteczniejsze. Wystarczy spojrzeć na wykres, narysować kilka linii (S/R, TL) i obserwować cenę w ich obrębie... rynek sam powie gdzie podążać

i tak co do wskaznikow...jesli ktoś nie jest w stanie sam rozpoznać rgr/orgr i innych setupów, potencjalnych czy już w czasie realizacji, to progam mu nie pomoże bo taki człowiek nie posiada fundamentalnych umiejętności poruszania się po rynku, lepiej zamiast kasę w program zainwestować czas w naukę na swoich błędach ->demo
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI