DayTrading: Środa 3.04.2013
Re: DayTrading: Środa 3.04.2013
teraz podciaganko by wyzej S brac wiec ja na L ERU USD i ak czeka mdo danych z USA i przed danymi sie zamykam
i sprobije S z bliskim stopem bo ja kbeda dobre t ow dol edek znowu

Qr wa zr ozum iećCiebie cię żkoNowy123 pisze:teraz podciaganko by wyzej S brac wiec ja na L ERU USD i ak czeka mdo danych z USA i przed danymi sie zamykami sprobije S z bliskim stopem bo ja kbeda dobre t ow dol edek znowu

teraz podciaganko by wyzej zapolowac na S brac ja na L ERU USD czekam do danych z USA i przed danymi sie zamykamBemowo pisze:Qr wa zr ozum iećCiebie cię żkoNowy123 pisze:teraz podciaganko by wyzej S brac wiec ja na L ERU USD i ak czeka mdo danych z USA i przed danymi sie zamykami sprobije S z bliskim stopem bo ja kbeda dobre t ow dol edek znowu

-- Dodano: śr 03-04-2013, 10:26 --
EUR JPY tez L podjazd na 120 i zamykam
6 dni w świetle świecy matki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kk.dreamer
- Pasjonat
teraz podciaganko by wyzej zapolowac na S brac ja na L ERU USD czekam do danych z USA i przed danymi sie zamykam
i spruje S z bliskim stopem bo jak beda dobre to w dol edek znowu w dol licze na lepsze dane 
EUR JPY tez L podjazd na 120 i zamykam[/quote]
Witam. Ja też siedzę chwilowo w L. Jak wysoko planuje kolega zalecieć tym samolotem na EURusd?

EUR JPY tez L podjazd na 120 i zamykam[/quote]
Witam. Ja też siedzę chwilowo w L. Jak wysoko planuje kolega zalecieć tym samolotem na EURusd?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
chyba już w pełni wróciłeś do zdrowia bo forma świetna- podciąganko było na przyjemną ilość łatwych pipsówNowy123 pisze:teraz podciaganko by wyzej S brac wiec ja na L ERU USD i ak czeka mdo danych z USA i przed danymi sie zamykami sprobije S z bliskim stopem bo ja kbeda dobre t ow dol edek znowu

a co mówi szklana kula o zasięgu spadku na ejku?:D czy też jeszcze raz spróbuje 120?
Ryczard jakieś pomysły na dziś?

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Nie denerwuj się ja już sie nauczyłem też dasz radęBemowo pisze:Qr wa zr ozum iećCiebie cię żkoNowy123 pisze:teraz podciaganko by wyzej S brac wiec ja na L ERU USD i ak czeka mdo danych z USA i przed danymi sie zamykami sprobije S z bliskim stopem bo ja kbeda dobre t ow dol edek znowu
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
jak zachowa się oil waszym zdaniem w przypadku wybuchu wojny w korei
kk.dreamer pisze:teraz podciaganko by wyzej zapolowac na S brac ja na L ERU USD czekam do danych z USA i przed danymi sie zamykami spruje S z bliskim stopem bo jak beda dobre to w dol edek znowu w dol licze na lepsze dane
EUR JPY tez L podjazd na 120 i zamykam
Witam. Ja też siedzę chwilowo w L. Jak wysoko planuje kolega zalecieć tym samolotem na EURusd?[/quote]
moze dojada 12825- 35 ja tylko chwilowo na L zabezpieczylem juz sl na zysk wrazie jakiegos myku i zgodnie z strategia

czekam przed danymi po wiejscu USa co wykreca moze dadz zamknac w tych okolicach licze ze dane beda troche lepsze to mzoe zjazd znowu na Edku

raczej do góry ale maks 5 $ za baryłkęsiemek pisze:jak zachowa się oil waszym zdaniem w przypadku wybuchu wojny w korei
-- Dodano: śr 03-04-2013, 9:54 --
Statystycznie środy charakteryzują się dużą zmiennością. o 11 dane z europy więc może wreszcie coś się wydarzy
-- Dodano: śr 03-04-2013, 10:02 --
dane zgodne z prognozą. następne o 13 idę spać,