DayTrading: Wtorek 2.04.2013
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Wtorek 2.04.2013
O ile dobrze widzę to UJek na H1 H4 przebija dobił do podłogi na D1 spada w W1 dobił już szczytu... Jak to widzicie, wg. mojego skromnego doświadczenia jeb..e i to z hukiem...
- atlanticos
- Maniak
a ja jak tylko doszedl na ujku do dolnej bandy kanalu wszedlem w L - jakos tak mi kula podpowiada ze skoczyli tylko po stopyAntonowitch pisze:O ile dobrze widzę to UJek na H1 H4 przebija dobił do podłogi na D1 spada w W1 dobił już szczytu... Jak to widzicie, wg. mojego skromnego doświadczenia jeb..e i to z hukiem...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jakto zwykle bywa zgadzam się z zielonym:P ujek może i tygodniowo spada ale w najbliższym czasie raczej się szykuj e up up i ja też w longu siedzeatlanticos pisze:a ja jak tylko doszedl na ujku do dolnej bandy kanalu wszedlem w L - jakos tak mi kula podpowiada ze skoczyli tylko po stopyAntonowitch pisze:O ile dobrze widzę to UJek na H1 H4 przebija dobił do podłogi na D1 spada w W1 dobił już szczytu... Jak to widzicie, wg. mojego skromnego doświadczenia jeb..e i to z hukiem...
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- atlanticos
- Maniak
wspólnymi siłami może się nie damylaktor pisze:jakto zwykle bywa zgadzam się z zielonym:P ujek może i tygodniowo spada ale w najbliższym czasie raczej się szykuj e up up i ja też w longu siedzeatlanticos pisze:a ja jak tylko doszedl na ujku do dolnej bandy kanalu wszedlem w L - jakos tak mi kula podpowiada ze skoczyli tylko po stopyAntonowitch pisze:O ile dobrze widzę to UJek na H1 H4 przebija dobił do podłogi na D1 spada w W1 dobił już szczytu... Jak to widzicie, wg. mojego skromnego doświadczenia jeb..e i to z hukiem...

nie ma co się dawać trzeba złapać trend za jaja i wykręcić tak aż zesra się pipsami jak mawia klasyk:P ja w ramach dobrego wina i obżarstwa byłem nieumiarkowany i na sekunde przed upem sobie złapałem 4 pipsy na locie w ramach chciwościatlanticos pisze: a ja jak tylko doszedl na ujku do dolnej bandy kanalu wszedlem w L - jakos tak mi kula podpowiada ze skoczyli tylko po stopy
wspólnymi siłami może się nie damy![]()

a normalne longi sobie trzymam kto wie do kiedy, raczej najwcześniej w południe je zdejme

i lecimy do góry z ujkiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
no ja tp dalem na 9395 a sl bede przestawial na biezaco...zobaczymy czy dolecilaktor pisze:nie ma co się dawać trzeba złapać trend za jaja i wykręcić tak aż zesra się pipsami jak mawia klasyk:P ja w ramach dobrego wina i obżarstwa byłem nieumiarkowany i na sekunde przed upem sobie złapałem 4 pipsy na locie w ramach chciwościatlanticos pisze: a ja jak tylko doszedl na ujku do dolnej bandy kanalu wszedlem w L - jakos tak mi kula podpowiada ze skoczyli tylko po stopy
wspólnymi siłami może się nie damy![]()
![]()
a normalne longi sobie trzymam kto wie do kiedy, raczej najwcześniej w południe je zdejme
i lecimy do góry z ujkiem
93945 prawie to samo;]
tak się natomiast zastanawiam co jutro z usd chf bo jakoś nie kumam co zamierza
tak się natomiast zastanawiam co jutro z usd chf bo jakoś nie kumam co zamierza
-
- Stały bywalec
Wg. H1 sranie zacznie się od 96.000 czego wszystkim Lkowiczą i sobie życzę
Co do WeekT to z pewnością jeb...nie
Oby na DT UPowało do zasrania 

Co do WeekT to z pewnością jeb...nie

- zastapmnie
- Pasjonat
mnie te dwie linie na daily nieco odwodzą od elek; może z wolna stoczą się chociaż na 38,2 fibo?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Kabel nie pokonał szczytu z 24/03, postawił pina na M30 - S z ciasnym SL warta zagrania.