DayTrading: Poniedziałek 1.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 kwie 2013, 23:24

Wzrost
16
57%
Bez zmian
5
18%
Spadek
7
25%

Liczba głosów: 28

wirtp
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 1.04.2013

Nieprzeczytany post autor: wirtp »

kupidyn pisze:wirtp, pisałeś że na usd/jpy będą spadki, a teraz chwalisz się, że zarobiłeś 324 zł na longach na demo? lol
mam 2 template na 1 pokazuje ze moga byc wzrosty na drugim template pokazuje mi ze moga byc spadki. mysle ze jutro na usdjpy beda male wzrosty odreagowanie, a pozniej znowu spadki

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

A mnie na ujku widzi się jeszcze ze 20 pipek w dół i ostro do góry.
Na 93,1 widzę 61,8 fibo ostatniego wzrostu (25.02 - 12.03)
no ale zobaczymy co świeczki pokażą
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

mariusz2011 pisze:
adrian2013 pisze:Widac to codziennie,spadek 1000 pips ,teraz odbicie do 1,3020.
To chyba pora dać sobie spokój, tradera ze mnie nie będzie. Uczę się , walczę, walczę, uczę się, a depo maleje....,
póki co graj na demo

Awatar użytkownika
Hodis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hodis »

Jestes pewny ze do 1.30 ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
'Nie myli się ten co nic nie robi'

Awatar użytkownika
Adam
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Adam »

mariusz2011 pisze:
To chyba pora dać sobie spokój, tradera ze mnie nie będzie. Uczę się , walczę, walczę, uczę się, a depo maleje....,
Największym i najtrudniejszym do pokonania przeciwnikiem na forex jesteś Ty sam. Strata depo to nic wielkiego prędzej czy później każdy przez to przechodzi. Zawsze powtarzam że techniki każda średnio inteligentna .......... może się nauczyć.Ale opanować psychikę nauczyć sie kontrolować siebie to wielka sztuka i dopiero wtedy mozna mówić o początku drogi tradera.

Jeszcze jedno ten tekst http://fxmonster.pl/2012/02/wszystko-co ... no-prawda/ mam wydrukowany i czytam co rano po przebudzeniu. To jest cała prawda o forex
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2013, 22:49 przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

Adam pisze:
mariusz2011 pisze:
Największym i najtrudniejszym do pokonania przeciwnikiem na forex jesteś Ty sam. Strata depo to nic wielkiego prędzej czy później każdy przez to przechodzi. Zawsze powtarzam że techniki każda średnio inteligentna .......... może się nauczyć.Ale opanować psychikę nauczyć sie kontrolować siebie to wielka sztuka i dopiero wtedy mozna mówić o początku drogi tradera.

Święte i prawdziwe słowa

chociaż padają 1 kwietnia :lol:
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

Adam pisze:
mariusz2011 pisze:
Adam ma rację, nawet na głupim pojedynczym RSI jesteś w stanie zarobić, ale powstrzymywać się od głupich wejść, grania na siłę bo się nudzi albo masz chcicę, czy wreszcie przesadzania z wielkością pozycji i zaślepieniem systemem w oderwaniu od tego co się dzieje na wykresie, to naprawdę długa praca która raczej się nie kończy bo emocje rzecz ludzka i zdarzają się każdemu, grunt to zautomatyzować się emocjonalnie w kwestii zarabiania na forex, po udanej sesji możesz nawet tańczyć, ale póki ie wyłączysz platformy, to jesteś pier#### idealnie spokojną taflą jeziora :mrgreen:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Macunaima
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Macunaima »

forex jest jak walka bokserska nie ma możliwości nie dostać w łeb

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

forex jak kobieta nie ma szans abyś był pewny co zaraz zrobi ;-) możesz się tylko domyśleć

Zablokowany