tak zgadza sie prima aprilisslo pisze:to chyba prima apriliswirtp pisze:usd/jpy beda spadki
-- Dodano: 01 kwie 2013, 11:34 --
usd jpy h4 potwierdza spadki, przy dobrych wiatrach 95.80
DayTrading: Poniedziałek 1.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 1.04.2013
dane z CHin slabe to powinno ostudzuc te pajacowanie w USA na SP500 a poza tym koniec kwrtalu juz pozamykali co trzeba fundy i kasowali banksterzy premie dzieki drukowaniu BENKA 

potencjalny rgr na edku zarówno m30 jak i h1 , może będzie okazja na eleganckie shorty:)
czy ktoś już dziś odśnieżał?
czy ktoś już dziś odśnieżał?

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Chyba właśnie wszyscy odśnieżają że taki mały odzew, z drugiej strony to może ludzie w święta mają lesze zajęcia niż siedzenie na FX 

a czy mogą być jakies lepsze zajecia niz forex?:D hehekwaq pisze:Chyba właśnie wszyscy odśnieżają że taki mały odzew, z drugiej strony to może ludzie w święta mają lesze zajęcia niż siedzenie na FX
dane z USA tez slabsze niech konca ten sztucznosci teatrzyk na indeksach i szukam znowu S na E UR USD bo powinni sp500 co nie co je zdolowac zaraz 

no ja szukam i suzkam s ki ale edek i kabel ocipiały chyba tym ruchem w górę, zupełnie nie wiem o co im chodziNowy123 pisze:dane z USA tez slabsze niech konca ten sztucznosci teatrzyk na indeksach i szukam znowu S na E UR USD bo powinni sp500 co nie co je zdolowac zaraz

nienawidzę kabla no po prostu nienawidzę, ehh
-
- Gaduła
e/j i u/j spadek bedzie z miecha a g/u wzrost z miecha 

ja na S juz od Czwartku na SP500 dzis dolozylem co nie co i czekam a EUE JPY zamotane bo USD JPY spada podanych ciagnie EUR JPY w dol a znowu EUR USD w gore po danych slabszychlaktor pisze:no ja szukam i suzkam s ki ale edek i kabel ocipiały chyba tym ruchem w górę, zupełnie nie wiem o co im chodziNowy123 pisze:dane z USA tez slabsze niech konca ten sztucznosci teatrzyk na indeksach i szukam znowu S na E UR USD bo powinni sp500 co nie co je zdolowac zaraz

-- Dodano: pn 01-04-2013, 16:31 --
ale ide tropem tym ze jak SP%00 bedzie spadac to EUR USD pociagnie za soba wiec dalej S na EUR JPY i EDKU na oporze bez szalenswt z wielkosciami pozycji

-- Dodano: pn 01-04-2013, 16:36 --
kabel dawno nie gralem jakos taki powalony po tych ostanich tematach wole U J E J i do tego EUR USD co nie co na tych parach sie skupianm od BOJ czyli okolic 103-109
ja na S juz od Czwartku na SP500 dzis dolozylem co nie co i czekam a EUE JPY zamotane bo USD JPY spada podanych ciagnie EUR JPY w dol a znowu EUR USD w gore po danych slabszychNowy123 pisze:

-- Dodano: pn 01-04-2013, 16:31 --
ale ide tropem tym ze jak SP%00 bedzie spadac to EUR USD pociagnie za soba wiec dalej S na EUR JPY i EDKU na oporze bez szalenswt z wielkosciami pozycji

-- Dodano: pn 01-04-2013, 16:36 --
kabel dawno nie gralem jakos taki powalony po tych ostanich tematach wole U J E J i do tego EUR USD co nie co na tych parach sie skupianm od BOJ czyli okolic 103-109[/quote]
no właśnie ja też się trzymam tych par coś mnie podkusiło na kabla i dwa razy po łapach dostałem, dość wracam na normalne pary walutowe