MkubuxK pisze:Pozdrawiam Darka Kube Krisa Seba Tomka Anie Artura Emeryta Ryszarda Jeremiego i wielu innych których tutaj pominąłem i którzy są z nami od początku
Podłączam się (no chyba że któryś z nich to poljot czy jakoś tak

)
MkubuxK pisze:Kwestie kasowania kont została jednakże przez nas pominięta - stąd opóźnienie i te niepotrzebne komplikacje które z tego wynikły. Nie przewidziałem tej kwestii - nie każdą kwestię da się przewiedzieć.
MkubuxK a to nie admin powinien się takimi sprawami zajmować? Ja rozumiem opóźnienia ale ten pad... nie raczy nawet odpisać, "jaśnie pan" zareagował dopiero po poście w dziale dla adminów i tu PW które dostałem, jako userowi się mi nie spodobało, kij mnie jego betonowe zabawki z dzieciństwa obchodzą.
MkubuxK pisze:Gdybyś Darkey poczekał jeszcze dzień dwa ( zajęty byłem bardziej ostatnio jak i Kris ) nie byłoby pewnie kłopotu i konto zostałoby skasowane - poruszyłeś wątek prawny w wiadomościach do Nas więc naszym obowiązkiem było sprawdzić czy faktycznie sytuacja nas dotyczy - nie jestem ekspertem od prawa więc musiałem zasięgnąć opinii znajomego. Nie chcieliśmy robić wyjątków dla jednego użytkownika tylko opracować regułę dla wszystkich.
Wszystko fajnie tylko czekałem 4 dni które to minęły bez reakcji ze strony wiadomego człeka. Co tu jest do sprawdzania, skoro użytkownik zakłada owe konto to powinien mieć także prawo jego usunięcia. I jak teraz u was jest opracowana reguła ubezwłasnowolnia czy nie ubezwłasnowolnia?
MkubuxK pisze:Oczywiście każdy ma prawo prosić o skasowanie swojego konta - strata każdego aktywnego kolegi forumowego jest dla nas stratą jednakże nie jest naszym celem stwarzanie komukolwiek problemów.
W takim razie dlaczego "mości" admin zapierał się rękami i nogami by tylko nie było tak jak ja chciałem?
Darkey pisze:Nie reklamowaliśmy się nigdzie jako, że uważamy że coś wartościowego tego nie potrzebuje. Nasza skromna grupa osób od Września poprzedniego roku urosła do 500 użytkowników a to już trochę jest i świadczy o tym, że jednak większości podoba się to co stworzyliśmy.
Tak większość użytkowników jest co najmniej spoko, bardziej doświadczeni itd. itp. sporo superlatyw.
Ale i wracamy do setna sprawy admin ma gdzieś zwykłego usera, czyt. odpisać nie raczy, jak już to chamsko. Użytkownik chce usunąć konto on nie wyraża zgody, zamiast jak normalny człowiek usunąć konto bez większych ceregieli buszuje po forach w poszukiwaniu informacji świadczących o tym że zwykły użytkownik NIE MA RACJI
Mnie w taki sposób traktował bardzo prawdopodobne że i inni tak zostaną potraktowani, niech wiedzą co ich może czekać. Może chociaż regulamin na bardziej cyrograficzny zmieni, wtedy przynajmniej normalny user będzie wiedział na co się godzi w momencie rejestracji.
Z wyrazami szacunku do
MkubuxK oraz brakiem wyrazów szacunku do poljota.
Darkey

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates