S dobry pomyl byl powinni przyspieszyc pod koniec sesji wUSA

spoko tez ta mczekam ale teraz to pod skalpa bylo a na SP%00 S powli co 1 ptk dobieram t oostnia sesji wiec na koniec zrzut powinini zrobic w dol ladnyatlanticos pisze:ja dopiero w okolicach 2880 obserwuje PA i zamierzam szukac S-ki... wczesniej mozna sie lecacym nozem skaleczyc
może obserwujemy inne wykresy ale ja nie widze zeby cokolwiek krecili... leci caly dzien konkretna szpila w gore i tylko spokojnie czekac na osiagniecie celu...Nowy123 pisze:spoko tez ta mczekam ale teraz to pod skalpa bylo a na SP%00 S powli co 1 ptk dobieram t oostnia sesji wiec na koniec zrzut powinini zrobic w dol ladnyatlanticos pisze:ja dopiero w okolicach 2880 obserwuje PA i zamierzam szukac S-ki... wczesniej mozna sie lecacym nozem skaleczyc
-- Dodano: czw 28-03-2013, 17:30 --
a teraz lodny jeszcze kreci by wyzej pozamykac pozycja na E U na long weeki przed zamkniecie gield dzis jeszcze kreca
jak moga
atlanticos pisze:może obserwujemy inne wykresy ale ja nie widze zeby cokolwiek krecili... leci caly dzien konkretna szpila w gore i tylko spokojnie czekac na osiagniecie celu...Nowy123 pisze:spoko tez ta mczekam ale teraz to pod skalpa bylo a na SP%00 S powli co 1 ptk dobieram t oostnia sesji wiec na koniec zrzut powinini zrobic w dol ladnyatlanticos pisze:ja dopiero w okolicach 2880 obserwuje PA i zamierzam szukac S-ki... wczesniej mozna sie lecacym nozem skaleczyc
-- Dodano: czw 28-03-2013, 17:30 --
a teraz lodny jeszcze kreci by wyzej pozamykac pozycja na E U na long weeki przed zamkniecie gield dzis jeszcze kreca
jak moga
strojenie okienek ostnia sesji w kwartale wyceny aktywow na koniec kwartalu itp itdatlanticos pisze:na edku spojrz na h4 i pokaz mi tam jakies krecenie...kierunek prosty i jeden...prawie 100 pipek juz zrobilo
pokaz mi chociaz jednego tradera ktory gra pod "strojenie okienek"albo może pisz ze słownikiem bo nie bardzo wiadomo o czym mówisz...chyba ze ciemny jestem i to dlatego