EDIT: powychodziłem jeszcze przed SL na -9 pipsów

Graj to co widziszMaciejK pisze:Możecie mi wytłumaczyć dlaczego cały czas spojrzenie na UP? Na H1 i H4 przebicie LL na 1.2842, dodatkowo momo i ZL na tym poziomie. Czy to już nie eliminuje opcji UP, czy ja czegoś ważnego nie uwzględniałem?
Skończone łącznie na -32p =-2,19%klonmarcin pisze:2 x 1/4 L po 28523 i 28520 tp na 29470.
Po prostu liczyłem na podbicie ceny aby wejść w S po lepszej cenie. Właściwie to spadli dzisiaj tam gdzie chciałem (zl w1) z tym, że bez uprzedniego zareagowania up. Potem nie byłem przy wykresie i już nie mogłem dać S.MaciejK pisze:Możecie mi wytłumaczyć dlaczego cały czas spojrzenie na UP? Na H1 i H4 przebicie LL na 1.2842, dodatkowo momo i ZL na tym poziomie. Czy to już nie eliminuje opcji UP, czy ja czegoś ważnego nie uwzględniałem?
Jak widać wczoraj było trochę za wcześnie na L.klonmarcin pisze:klonmarcin pisze:2 x 1/4 L po 28523 i 28520 tp na 29470.
klonmarcin pisze:Teraz na zl w1 można czekać na reakcję i jakiś wzrost - ale jeszcze troszkę za wcześnie.
Ale jak widać nie zawiedli.klonmarcin pisze:Już zaczynają dawać wstępne syg. na L - ale na wejście to trochę za mało.