Ostatnim razem przed danymi bezbłędnie przewidziałeś...Bemowo pisze:niestety bronimy podporę młota, niskie TF są spadkowerabit pisze:To znaczy?ForexTig3r pisze:NA kablu już kierunek jest wyznaczony...
DayTrading: Wtorek 26.03.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Ostatnim razem przed danymi bezbłędnie przewidziałeś...[/quote]
To statystycznie rośnie prawdopodobieństwo, że się pomylę
To statystycznie rośnie prawdopodobieństwo, że się pomylę
uwaga na kangurze może trochę urwać zaraz
przygotować s ki bo po tym wybiciu może byc w końcu spadkowo choć ja i tak czekam na następne h4
przygotować s ki bo po tym wybiciu może byc w końcu spadkowo choć ja i tak czekam na następne h4
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
ktorys z was przyglada sie powoli AJ w kontekscie zagrania short?
Dlatego wczoraj jak pisalem o kablu wspieralem sie rowniez W1 gdzie wyraznie wyszli z trojkata dolem . a edku to sie dzisiaj nie moga zdecydowac w ktora strone , ciekawe czy to sie zmieni...Bemowo pisze:klina, kanału. Tu może być, przepraszam: porządne jebnięcie z analizy tygodniowej!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
raczej W się teraz tworzy, ten rgr niby jest ale spadek może być mniejszy tak mi się wydaje albo w ogóle w drugą stronę podwójnym szczytemChris.ldn pisze:

Aut viam inveniam aut faciam
USDJPY będzie ciekawie
Jesteśmy:
linia pomarańczowa: dolna banda trendu wzrostowego (D1)
linia żółta: górna banda kanału spadkowego (H1)
linie zielone: trójkąt (już prawie wierzchołek) (H1)
Powinno wybrać kierunek i myślę, że będzie to UP, bo MacD jest prowzrostowy na wyższych interwałach. Fajnie byłoby gdyby to był koniec tej korekty.

Jesteśmy:
linia pomarańczowa: dolna banda trendu wzrostowego (D1)
linia żółta: górna banda kanału spadkowego (H1)
linie zielone: trójkąt (już prawie wierzchołek) (H1)
Powinno wybrać kierunek i myślę, że będzie to UP, bo MacD jest prowzrostowy na wyższych interwałach. Fajnie byłoby gdyby to był koniec tej korekty.
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
NU ładnie sadzi. Niech podejdzie pod 0,84 i cos wyrysuje a bedzie mozna pomyslec o sprzedazy 

- ForexTig3r
- Maniak
Podciągną pod dane, czy zjadą 
-- Dodano: 26 mar 2013, 14:40 --
Wydaje mi się, że może yć powtórka z rozrywki, to pod jutrzejsze dane - reakcja na dzisiejsze, widać kabel na każde dane reaguje....

-- Dodano: 26 mar 2013, 14:40 --
To statystycznie rośnie prawdopodobieństwo, że się pomylę[/quote]Bemowo pisze:Ostatnim razem przed danymi bezbłędnie przewidziałeś...
Wydaje mi się, że może yć powtórka z rozrywki, to pod jutrzejsze dane - reakcja na dzisiejsze, widać kabel na każde dane reaguje....
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线