mapabu pisze:ustawiłem już shorta na kangurze, teraz tylko czekać na zjazd, nie wiem tylko czy tp na 1.03xx, czy jeszcze niżej?
może być jeszcze niżej tylko wtedy raz że sobie poczekasz a dwa może wcześniej zawrócić
jeden short 1.044 a drugi 1036 ja sam tak ustawię za moment jeśli się zdecyduje
ps. choć tak na dobrą sprawę jeszcze całe obecne h4 może się bujać do góry i nieco w dół więc
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
mapabu pisze:ustawiłem już shorta na kangurze, teraz tylko czekać na zjazd, nie wiem tylko czy tp na 1.03xx, czy jeszcze niżej?
może być jeszcze niżej tylko wtedy raz że sobie poczekasz a dwa może wcześniej zawrócić
jeden short 1.044 a drugi 1036 ja sam tak ustawię za moment jeśli się zdecyduje
ps. choć tak na dobrą sprawę jeszcze całe obecne h4 może się bujać do góry i nieco w dół więc
trzeba cierpliwie poczekac... tez sadze ze jeszcze troche pobuja...niewazne - wazne zeby ostateczne bujniecie bylo w dobrym kierunku
zasady sa do dupy, jak mam sie tłuc nadwyrezajac MM zeby wygrac a przy tym narazajac własny kapitał to dziekuje
grasz wirtualną kasą 3000 PLN zrób z tego 1 milion i wygrywasz
pod warunkiem ze sie załapało na etap pierwszy i go wygrało. reszta jak chce walczyc o głowne wygrane musi wpłacic swoja kapuche 3000 PLN i grac na maxa bo inaczej ciezko bedzie wygrac jednak dziekuje
zasady sa do dupy, jak mam sie tłuc nadwyrezajac MM zeby wygrac a przy tym narazajac własny kapitał to dziekuje
grasz wirtualną kasą 3000 PLN zrób z tego 1 milion i wygrywasz
*W 3 dni...
Myślę iż to już trochę za późno, informowali mailowo dopiero po pierwszym dniu konkursu....
NA kablu już kierunek jest wyznaczony...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Może przesadziłem, ale po wybiciu kanału dziś, jak nie ma jakiś spadków mocnych na edku to szanse na dalsze wzrosty moim zdaniem wyraźnie zmalały.
Wczoraj się bronili dziś widać nie, ale ponoć kabel to inna bajka niż inni...
Ostatnio zmieniony 26 mar 2013, 14:11 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线