ja widzę to inaczejForexTig3r pisze:Trójkąt poleci do góry, nie w dół.
DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Re: DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Stały bywalec
Na edku sytuacja analogiczna do 20.03. Jezeli do 13-14 nie wybija lub chociaz nie zbliza sie do 1.29 to bedzie slabo ze wzrostami.
Co do luki to wg mnie rowniez nie zostala domknieta na fx. Na kontrakcie z kolei zdecydowany spike powyzej (wynikajacy raczej z braku plynnosci niz z checi wyciagania rynku).
Na rynkach ewidentnie panuje brak zdecydowania i oczekiwanie na jakies "konkretne" info. Moze tym razem zaskocza nas w swieta;) a do tego czasu bedzie konsola. Zobaczymy...
Co do luki to wg mnie rowniez nie zostala domknieta na fx. Na kontrakcie z kolei zdecydowany spike powyzej (wynikajacy raczej z braku plynnosci niz z checi wyciagania rynku).
Na rynkach ewidentnie panuje brak zdecydowania i oczekiwanie na jakies "konkretne" info. Moze tym razem zaskocza nas w swieta;) a do tego czasu bedzie konsola. Zobaczymy...
Five Minutes To Learn and A Lifetime To Master
Nie powinienem dzisiaj włączać automatu, dzień do handlu raczej będzie kiepski
jeszcze h4 ejej i edek. Podobnie
jeszcze h4 ejej i edek. Podobnie
jakieś 1,5 roku na koncie realnym, wcześniej 2 lata na demo.ForexTig3r pisze:Od dawna na FOREXmapabu pisze:polecam patrzeć na złoto, już dzisiaj dwa shorty złapałem
Adam mam pytanie, jakich renko barów uzywasz do EJ i EU ?Adam pisze: żebys wiedział tu nie ma co udawać fachowca i znawce trzeba tylko znienacka wpaść podpier..... grubasom co sie da i w długą
Dzis wlasnie zmieniłem ustawienia dl EJ 40pips, dla EU 30 pips, sygnały wejscia rzadziej ale pewniej. Jak to widzisz ?
Do tej pory mialem 10 i 20 pipsów ale za duzo błedów.
jest pipnie
- ForexTig3r
- Maniak
Widzisz jak to wszędzie inaczej może wyglądać... Nie masz "klopsika" Outside bar.Bemowo pisze:ja widzę to inaczejForexTig3r pisze:Trójkąt poleci do góry, nie w dół.
U Ciebie ostatnia świeczka z knotem u góry sugerująca spadki, u mnie na odwrót.
Lepiej na pewno grać obecnie na wzrosty co wynika z mocnych wsparć i dużej obrony poziomu...
Jak widać na moim wykresie zbiegają się aż dwie linie wsparć...
Jak przekroczy 122 to Up jak nie to DOWN.
-- Dodano: 26 mar 2013, 11:16 --
Konsolidacja ED EJ
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
DLATEGO PATRZĘ NA CZAS BRYTYJSKIForexTig3r pisze:Widzisz jak to wszędzie inaczej może wyglądać... Nie masz "klopsika" Outside bar.Bemowo pisze:ja widzę to inaczejForexTig3r pisze:Trójkąt poleci do góry, nie w dół.
U Ciebie ostatnia świeczka z knotem u góry sugerująca spadki, u mnie na odwrót.
Lepiej na pewno grać obecnie na wzrosty co wynika z mocnych wsparć i dużej obrony poziomu...
Jak widać na moim wykresie zbiegają się aż dwie linie wsparć...
Jak przekroczy 122 to Up jak nie to DOWN.
-- Dodano: 26 mar 2013, 11:16 --
Konsolidacja ED EJ
-- Dodano: wt 26-03-2013, 11:22 --
Widzę, że sami swoidrulaka pisze:Adam mam pytanie, jakich renko barów uzywasz do EJ i EU ?Adam pisze: żebys wiedział tu nie ma co udawać fachowca i znawce trzeba tylko znienacka wpaść podpier..... grubasom co sie da i w długą
Dzis wlasnie zmieniłem ustawienia dl EJ 40pips, dla EU 30 pips, sygnały wejscia rzadziej ale pewniej. Jak to widzisz ?
Do tej pory mialem 10 i 20 pipsów ale za duzo błedów.
33 pips na edku - strategia swingowa, jak dla mnie za bogato, dlatego szukam rozwiązaniań na dużo niższych TF.
reakcja na dane genialna
- ForexTig3r
- Maniak
Można by grać niby w tych kanałach teraz od bandy do bandy, problem w tym, że na każdej walucie nie wygląda on tak samo i wzrosty ze spadkami się nie pokrywają...
Ale *ujowy dzień....
Jakie dane, jaka reakcja
Ale *ujowy dzień....
Jakie dane, jaka reakcja

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
- Bywalec
Witam,
Świerzy jestem pytanie czy to poprawna formacja "W" na AUDUSD 1H?
moim zdaniem tak tylko ustaw sobie ramy czasowe do wypelnienianiedźwiadek pisze:Witam,