DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 mar 2013, 00:11

Wzrost
32
52%
Bez zmian
8
13%
Spadek
22
35%

Liczba głosów: 62

overall

Re: DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013

Nieprzeczytany post autor: overall »

laktor pisze:
rabit pisze:
overall pisze:To bedzie trojkąt DIM - MAK
Aco to takiego ? :roll:
Myslisz ze azja dzisiaj znowu bedzie robic duze ruchy ?
DIM MAK uderzenie śmierci , jedna ze starożytnych technik kung fu:P głupio wykorzystana w filmie krwawy sport z van dammem :564:

nie bedzie robić dużych ruchów jutro się bujana zacznie dziś to wstęp;]

Bingo, wygrałeś tick-taka :564:

Bloodsport dobry ale lepszy kickboxer (muzyczka i klimat) ;)

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

overall pisze:
laktor pisze:

DIM MAK uderzenie śmierci , jedna ze starożytnych technik kung fu:P głupio wykorzystana w filmie krwawy sport z van dammem :564:

we "wczesnej młodości" interesowałem się tym wszystkim sporo :D potem przeszedłem na bjj i mi sie oczy otworzyły;]

ale klasykę nadal lubię i oba te filmy uważam za jedne z najlepszych do piwka z kumplami albo samemu :d

co do tick tacka Bog zaplac:D na szczescie kiwi dało mi dzisiaj środki na zapas tic tackow ale nie pogardzę :p

w sumei nadal trzymam na kiwi ostatnią pozycję na 6 zarobiłem więc tą albo dotrzymam do 8310 albo stracę trudno
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor jestes?? uwazaj na to kiwi bo o 22:45 dane z nowej Zelandii i moze bujnac w gore - przewiduja lepsze... zabezpieczylem pozycje profilaktycznie a na dole zdjąlem TP bo jakby mialo jednak tam leciec to niech bierze ile rynek da
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

atlanticos pisze:laktor jestes?? uwazaj na to kiwi bo o 22:45 dane z nowej Zelandii i moze bujnac w gore - przewiduja lepsze... zabezpieczylem pozycje profilaktycznie a na dole zdjąlem TP bo jakby mialo jednak tam leciec to niech bierze ile rynek da
dzięki ale to ostatnie kiwi mam tylko na 0.1 lota więc przetrzymam je choćby kilka dni i tak jak mówiłem mogę na nim stracić, dużo dobrego już się stało, tą ostatnią trzymam dla zasady żeby sobie wychować walutę :564:

ps. jestem jestem o tej porze oglądam filmy i jednym okiem zerkam na wykresy :mrgreen:

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

laktor pisze:
atlanticos pisze:laktor jestes?? uwazaj na to kiwi bo o 22:45 dane z nowej Zelandii i moze bujnac w gore - przewiduja lepsze... zabezpieczylem pozycje profilaktycznie a na dole zdjąlem TP bo jakby mialo jednak tam leciec to niech bierze ile rynek da
dzięki ale to ostatnie kiwi mam tylko na 0.1 lota więc przetrzymam je choćby kilka dni i tak jak mówiłem mogę na nim stracić, dużo dobrego już się stało, tą ostatnią trzymam dla zasady żeby sobie wychować walutę :564:

ps. jestem jestem o tej porze oglądam filmy i jednym okiem zerkam na wykresy :mrgreen:
to masz tak jak ja :)

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

:564: chociaż dziś wybrałem wino:D

cholera się rozleniwie jak tak dobrze będzie:P

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

laktor pisze:
overall pisze:
laktor pisze:

we "wczesnej młodości" interesowałem się tym wszystkim sporo :D potem przeszedłem na bjj i mi sie oczy otworzyły;]

ale klasykę nadal lubię i oba te filmy uważam za jedne z najlepszych do piwka z kumplami albo samemu :d

co do tick tacka Bog zaplac:D na szczescie kiwi dało mi dzisiaj środki na zapas tic tackow ale nie pogardzę :p

w sumei nadal trzymam na kiwi ostatnią pozycję na 6 zarobiłem więc tą albo dotrzymam do 8310 albo stracę trudno
No BJJ ujdzie, z tym ze ja nie lubie sie przytulac :) ale po 20 latach treningow tkd,kicka,boksu ostatnio przerzuciłem się na typową wytrzymalosciowke - crossfit, powiem ze daje ostro w mięcho :) zupelnie beztlenowo.

A van damme no coż, trzeba miec jakies inspiracje i wtedy na te poltorej h oczy mozna zamknąc :P

ujek w gore, ejek za nim wiec moze i edwardem ruszy chociaż ciut ;)

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

overall pisze: No BJJ ujdzie, z tym ze ja nie lubie sie przytulac :) ale po 20 latach treningow tkd,kicka,boksu ostatnio przerzuciłem się na typową wytrzymalosciowke - crossfit, powiem ze daje ostro w mięcho :) zupelnie beztlenowo.

A van damme no coż, trzeba miec jakies inspiracje i wtedy na te poltorej h oczy mozna zamknąc :P

ujek w gore, ejek za nim wiec moze i edwardem ruszy chociaż ciut ;)
haha widzę że się musimy na inne forum przenieść :d

ja bjj zacząłem jako podkładkę potem już normalnie treningi w klatkach przez jakiś czas, a obecnie poszedłem w podobnym kierunku co Ty ale trochę inaczej zamiast cross fitu wybrałem calisthenics też ostro beztlenowo ale bardziej na siłe i elastyczność do masy, kardio na 2 miejscu

haha kiwi poleciało!!! tak jak Atlanticos mówił cholera Stary Twoja szklana kula staję się dla mnei łakomym kąskiem :d

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

laktor pisze:
haha kiwi poleciało!!! tak jak Atlanticos mówił cholera Stary Twoja szklana kula staję się dla mnei łakomym kąskiem :d
:564: ostatnią S-ke zamknąłem i teraz chyba poczekam bo po tak dobrym bilansie moze podskoczyc w okolice 8400 i gdzies tam chyba sie znowu zasadze w krzakach z tlusta S-ka :) jak dla mnie h4 i d1 ma ochote spadac na kiwi

albo moze dac teraz polowe i jak poleci to wyzej dolozyc druga polowe...musze pomyslec

kangur rabie w dobra strone to z kiwi sie wstrzymam..jak skoczy do gory to dostanie wtedy dopiero jednak
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 22:56 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

atlanticos pisze:
laktor pisze:
:564: ostatnią S-ke zamknąłem i teraz chyba poczekam bo po tak dobrym bilansie moze podskoczyc w okolice 8400 i gdzies tam chyba sie znowu zasadze w krzakach z tlusta S-ka :) jak dla mnie h4 i d1 ma ochote spadac na kiwi
dokładnie po takim wystrzale teraz po prostu czekać na s ki:D swoją zostawiam na jutro tylko ją teraz zhedgowałem, dołożę jeśli ruszy w ciągu dnia , aż mi się nie chce za ejka brać, bo tutaj jest tak "łatwo prosto i przyjemnie" wracam do kina :mrgreen:

Zablokowany