przedział lotów, chyba indywidualnie, w zależności od posiadanego depo.Antonowitch pisze:I Edziu pedziu zanurkował...
W jakim przedziale lotów otwieracie pozycje?
btw. nie widzę na razie żeby nurkował
przedział lotów, chyba indywidualnie, w zależności od posiadanego depo.Antonowitch pisze:I Edziu pedziu zanurkował...
Antonowitch pisze:I Edziu pedziu zanurkował...
overall pisze:milion - bilion, zalezy czy chce mi sie ruszyć wykresem.
Kiepski ten trojkat moim zdaiem , to brak plynnosci dlatego tak wyglada.overall pisze:Wybicie z trójkąta dołem na edziu, pozostaje czekac na potwierdzenie czy nie falszywka.
rabit pisze:overall pisze:milion - bilion, zalezy czy chce mi sie ruszyć wykresem.chociaz napisz w ktora strone zanim nacisniesz.
Kiepski ten trojkat moim zdaiem , to brak plynnosci dlatego tak wyglada.overall pisze:Wybicie z trójkąta dołem na edziu, pozostaje czekac na potwierdzenie czy nie falszywka.
Aco to takiego ?overall pisze:To bedzie trojkąt DIM - MAK
DIM MAK uderzenie śmierci , jedna ze starożytnych technik kung fu:P głupio wykorzystana w filmie krwawy sport z van dammemrabit pisze:Aco to takiego ?overall pisze:To bedzie trojkąt DIM - MAK![]()
Myslisz ze azja dzisiaj znowu bedzie robic duze ruchy ?
Jako nieliczny piszesz i widzisz poprawnie, według mnie oczywiścieKundziu pisze:Dopiero początek tygodnia. Zobaczymy jak się wszystko rozwinie.
Takie moje przemyślenia na noc/na jutro.