DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013
Zgadzam sie z przedmowca
przy takich historiach jak Cypr, fundament bierze gore nad technika...trzeba rozroznic/wybrac wazne i wazniejsze.

Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 08:24 przez mmpolska, łącznie zmieniany 1 raz.
dlatego, że doji nie są świecami zmiany kierunku, tylko niezdecydowania. Poza tym to nie są doji. Oprócz tego, nie znałeś siły tego ruchu.szajas pisze:mozecie mi wyjasnic dlaczego po dwoch doji edek nie spadl?
realizacja azji??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
18:15 USA Wystąpienie publiczne szefa Fed (Ben Bernanke)
- kk.dreamer
- Pasjonat
Witam. Czy Wy również odnosicie wrażenie, że kabel zastanawia się czy nie rzucić się w przepaść?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Niewiem czemu tak sadzisz. Cena respektuje poziomy tak dobrze jak zawsze.mmpolska pisze:Zgadzam sie z przedmowcaprzy takich historiach jak Cypr, fundament bierze gore nad technika...trzeba rozroznic/wybrac wazne i wazniejsze.
http://screencast.com/t/PKd1iywe
większość pozycji jest na shorty więc wystrzeli w górę wyczyści ich a potem się zobaczykk.dreamer pisze:Witam. Czy Wy również odnosicie wrażenie, że kabel zastanawia się czy nie rzucić się w przepaść?

- ZielonaMgielka
- Maniak
Kabel dopiero co przebil istotny opor @1.52. Wydaje mi sie ze to raczej swiadczy o jego aktualnej sile.kk.dreamer pisze:Witam. Czy Wy również odnosicie wrażenie, że kabel zastanawia się czy nie rzucić się w przepaść?
http://screencast.com/t/7q97zoIaV
respektuje, tego nikt nie neguje, jednak warto zauważyć na stronę od której są respektowaneZielonaMgielka pisze:Cena respektuje poziomy tak dobrze jak zawsze.

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak
BOCZEK pisze:respektuje, tego nikt nie neguje, jednak warto zauważyć na stronę od której są respektowaneZielonaMgielka pisze:Cena respektuje poziomy tak dobrze jak zawsze.to opór czy wsparcie już?
Zalezy od tego jak zachowa sie kurs w obrebie 1.3 na M5. Close powyzej 1.3 bedzie oznaka wchodzacego popytu.
http://screencast.com/t/61EsXPZZjN