na telefon w BRE potem rok SAXO teraz TMSrichard.cali pisze:Pisałeś że od 98smego, jak wyglądał wtedy handel?zibi pisze:Ja biorę L od bierzącejrichard.cali pisze:Kto się pokusi o jeszcze jedną e-seczke na edku?
DayTrading: Piątek 22.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013
na niskim TF jeszcze na chodnikuHanSolo1 pisze:a co z tym kablem? duza koretka czy nowy trend w gore?
hmmmmmm....,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nareszcie Ryczard....richard.cali pisze:Kto się pokusi o jeszcze jedną e-seczke na edku?

Teraz już jestem pewny że tylko L....

Zczego wynika ta pewnoscColuche pisze:Nareszcie Ryczard....richard.cali pisze:Kto się pokusi o jeszcze jedną e-seczke na edku?
Teraz już jestem pewny że tylko L....
- ForexTig3r
- Maniak
To może być 4..
NIE!
A jednak ...
NIE!
A jednak ...
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 14:51 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Kabel na H4 w starym kanale
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- ForexTig3r
- Maniak
Hu* mnie to obchodzicugan pisze:Dramatyczne dane z polskiej gospodarki
http://www.rybinski.eu/2013/03/dramatyc ... ospodarki/

JOKE
Inteligentny człowiek ten Rybiński
"Teraz czas na ruchy ministra Sami Wiecie Którego."

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
rozj...eś mój system:)ForexTig3r pisze:Hu* mnie to obchodzicugan pisze:Dramatyczne dane z polskiej gospodarki
http://www.rybinski.eu/2013/03/dramatyc ... ospodarki/![]()