archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Re: archiwum

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Czarować nie czaruje, ale Mr.T ma swoje modły i zaklęcia, których zawsze używa dwa dni przed otwarciem pozycji :mrgreen:
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

taa i zawsze przed wejsciem w poz. robię bucha z sziszy :mrgreen:
swieca na tygodniowym (eurjpy) wyglada ciekawie,wiem,ze to nic nie znaczy na FX ale zawsze to miły widok dla dalszych spadków,jutro o 10;00 wszystko bedzie jasne mam nadzieję...

Awatar użytkownika
michosz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: michosz »

Ja tu często zaglądam. Jeden z lepszych dzienników na tym forum jak nie najlepszy.
Ejek daje dużo zarobić, ale niedawno mnie wycyckał. Miałem ponad 100 pipsów zysku i na BE zamknęło.
Prostota jest najlepsza. Z tego co widzę, Ty tylko kreseczka , albo dwie i na tym sie opierają Twoje zagrania.
Powodzenia.

PS. często zmieniasz avatar :)

Mr.T

S na ejku zamkniety,przestało mi się podobać więc zamkniete na +202,4.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Mr.T pisze:S na ejku zamkniety,przestało mi się podobać więc zamkniete na +202,4.
Tylko? mówiłem Ci Abyś pięć minut dłużej odprawiał czary i modły było by 302 a tak jest jak jest :(

Gratulacje!!! :mrgreen: :564:
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Mr.T

dzięki Krzysztof
L na eurjpy od 122,130 ( SL 6,6 pipsa) juz zabezpieczony,
i analiza kabla z M5 jak ktos gra,prawdopodobnie zejdzie do LT i wystrzeli w górę...trzeba zwrócic też uwagę na swiecę miesieczną na kablu,koniec miesiaca blisko jak się zamknie pinem to wiadomo...
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 13:26 przez Mr.T, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
DonForex:-)
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DonForex:-) »

mógłbyś napisać na jakiej podstawie dałeś L na ejku? Byłbym bardzo wdzięczny za analizę wejścia akurat w tym miejscu... jeżeli można oczywiście :)

pytam bo również gram na ejku, bardzo podobne wejścia mam jednak wchodzę później. Teraz np 13 pipek wyżej dałem L. Wczoraj tego S to dałem jakieś 40 niżej co już jest bardzo dużo :)
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

Mr.T

wszedłem bo po danych nie spadło.... i tyle,mnie duzo nie potrzeba żeby wejść w pozycję

Mr.T

L na kablu,trafiony w pkt. od 1,51838 (SL 1,51776) 3 odbicie od LT na M5,a miałem juz wszystko zamknąć...... :mrgreen:

no i poszli hehehe

Mr.T

L na ejku od 122,872 SL 122,809 odbicie od LT z M5

ODPOWIEDZ