mecze Dynamic Trading, Roberta Minera.
zastanawia mnie skutecznosc technik analizy czasu. ktos z Was sie nimi sukcesywnie posluguje na walutach?
dynamic trading
Próbowałem znaleźć jakieś informacje na ten temat lecz w pl nic nie ma, za granicą tylko oferty książki.
Dlatego zapytam tych co może czytali tą książkę lub znają tą metodę, czy to nadaje się na interwał 1min, 5min lub 15min czy też większe interwały wchodzą w grę.
Z tego co zostało za darmo udostępnione w necie z tej książki to dowiedziałem się że mały interwał służy zajmowaniu pozycji a większy analizowaniu/przepowiadaniu przyszłości. Czyli zapewne ni jak to się ma do skalpu?
Dlatego zapytam tych co może czytali tą książkę lub znają tą metodę, czy to nadaje się na interwał 1min, 5min lub 15min czy też większe interwały wchodzą w grę.
Z tego co zostało za darmo udostępnione w necie z tej książki to dowiedziałem się że mały interwał służy zajmowaniu pozycji a większy analizowaniu/przepowiadaniu przyszłości. Czyli zapewne ni jak to się ma do skalpu?
Acha to muszę poszukać może uda się gdzieś w języku polskim sciągnąć tą książkę. Jak materiał będzie dobry to wynagrodzę autorowi wysyłki kupując książkę. Ale z tego co obecnie widzę to ciężko w necie z nią.
420zł za książke to lekka przesada!
420zł za książke to lekka przesada!
Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 18:27 przez pawelklos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Boby_Fischer
- Gaduła
Polecam również książkę uczennicy Pana Roberta Minera - Carolyn Boroden, książkę oraz przykłądowe zagrywki możesz znaleźć na jej stronie www.fibonacciqueen.com
Boby Fischer is great!