na kablu?BOCZEK pisze:mały rgr??
DayTrading: Środa 20.03.2013
Re: DayTrading: Środa 20.03.2013
spokojnie cierpliwie czekam na domkniecie luki na SP%00 i S na E J tez przy 124 czeka przed fedem by zamknac i poczekac na podbitke 

Nowy123 pisze: oboryt na luce przerazaja wszystk opchane na mini obroach a taka luka przy szczytach t ookazja do...
Naprawdę bardzo sobie cenie Twoje analizy, gdyby jednak były czasami bardziej czytelne...Nowy123 pisze: tak sciema pod dystrybucje ze glowa mala troche to potrwa jesze mi t owydl w czasie pod ten wykres![]()
Tak żeby oprócz Ciebie ktoś wiedział o czym do cholery piszesz

- ForexTig3r
- Maniak
Bemowo rządzi swoimi analizami

Niby rzeczywiście wygląda to na pchanie się to górnej linii kanału, ale możliwy suprise.
BEN to gołąb i może będą chcieli cofnąć tę lichwę z Cyprem

Niby rzeczywiście wygląda to na pchanie się to górnej linii kanału, ale możliwy suprise.
BEN to gołąb i może będą chcieli cofnąć tę lichwę z Cyprem

Ostatnio zmieniony 20 mar 2013, 15:39 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
to czekać kupować czy sprzedawać przed czy po benie?Nowy123 pisze:spokojnie cierpliwie czekam na domkniecie luki na SP%00 i S na E J tez przy 124 czeka przed fedem by zamknac i poczekac na podbitke
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
To chyba dysleksja się nazywacajto pisze:Nowy123 pisze: oboryt na luce przerazaja wszystk opchane na mini obroach a taka luka przy szczytach t ookazja do...Naprawdę bardzo sobie cenie Twoje analizy, gdyby jednak były czasami bardziej czytelne...Nowy123 pisze: tak sciema pod dystrybucje ze glowa mala troche to potrwa jesze mi t owydl w czasie pod ten wykres![]()
Tak żeby oprócz Ciebie ktoś wiedział o czym do cholery piszesz
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
BOCZEK pisze:to czekać kupować czy sprzedawać przed czy po benie?Nowy123 pisze:spokojnie cierpliwie czekam na domkniecie luki na SP%00 i S na E J tez przy 124 czeka przed fedem by zamknac i poczekac na podbitke
ja na S czekam a pod benka stana z boku zobacze co wykreca na EUR USD i jak USD JPY zareguje juz opisywalem temata

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,135 ... #BoxBizTxt
no ciekawe co znajdą i jak to wpłynie na rynki
no ciekawe co znajdą i jak to wpłynie na rynki

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Myślę że kupować...a nawet sprzedawać...BOCZEK pisze:to czekać kupować czy sprzedawać przed czy po benie?Nowy123 pisze:spokojnie cierpliwie czekam na domkniecie luki na SP%00 i S na E J tez przy 124 czeka przed fedem by zamknac i poczekac na podbitke