DayTrading: Środa 20.03.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 20.03.2013
Dali wejść ponownie po jakimś śmiesznym info o nie sprzedawaniu banku ruskim.
No to teraz postaram się już czymać ejka do 1,3 na edku.
Vanitas Vanitatum pisze:Dali wejść ponownie po jakimś śmiesznym info o nie sprzedawaniu banku ruskim.
poczekaj na FEd ja szukam S gdzies ieustawic
Ale trend jest spadkowy i to dość niebezpieczna gra pod prąd a więc normalne że jesteś ostrożny i wysiadłeś ja tez tak zrobiłemVanitas Vanitatum pisze:Tyle się naczekałem na wzrosty od wczorajszego wieczoru, a jak już przyszły to uciekłem w panice kasując ledwie połowę możliwych zysków.
Ehhh słaba psycha, muszę chyba iść do psychologa.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- richard.cali
- Pasjonat
Tak jest mogą pojawić się informacje że Rosja chce kupić Cypr.Vanitas Vanitatum pisze:Dali wejść ponownie po jakimś śmiesznym info o nie sprzedawaniu banku ruskim.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Jak dla mnie potencjalne punkty na S na edku to 1.2976 i 1.3005
http://stooq.pl/q/?s=es.f jak banskter kreci na SP%00 jak moze a pozniej w dol luka do domkniecia ladne i FEd
http://www.zerohedge.com/news/2013-03-2 ... ttern-back plota plota pogania jak pisalem ze bedzie poodbnie jak przy Hiszpani IAtali strefy UE gdy pod super MAria puszcali ploty czy Grecji
Gra na "piątkę"
http://www.rybinski.eu/2013/03/jest-spo ... /#commentsmoże szykować manewr, który docelowo ma przyspieszyć wzrost gospodarczy. W pierwszym kroku ZUS przejmie aktywa OFE. NA razie część, a docelowo wszystkie. To pozwoli nie zaliczać do długu publicznego obligacji które mają OFE, bo wtedy to będą obligacje w ZUS, czyli będą to zobowiązania wewnątrz jednostek sektora finansów publicznych, a tych się nie liczy do długu. Gdyby przejąć wszystkie aktywa OFE to dług publiczny spadnie o ponad 150 mld złotych, czyli o prawie 10 procent PKB i wyniesie około 45 procent. Wtedy zrobi się dość miejsca, żeby wygenerować silne osłabienie złotego. O to nie będzie trudno, bo inwestorzy zagraniczni mają bardzo duży udział w polskich obligacjach skarbowych, trzeba ich trochę nastraszyć i uciekną osłabiając złotego. A można ich przestraszyć gdyby nowelizacja budżetu na 2013 rok była duża i prowadziła do dużego deficytu. A jak pokazały lata 2008-2009 silne osłabienie złotego, do poziomu około 5 złotych za euro może rozpędzić polską gospodarkę.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
kabale pieknie bansktera kreci hahahah teraz gora