Ta wstęga to średnie czy jakiś wskaźnik ??Bemowo pisze:mówiłem, żeby nie lekceważyć wspomnianego miejsca
DayTrading: Wtorek 19.03.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 19.03.2013
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
no pytałeś mnie ileś godzin temu o łapanie intra low:P ale odszedłem od kompa, a teraz się ustosunkowuje:Prafmax pisze:yyyy, ale o co chodzi??laktor pisze:@ rafmax po prostu postanowiłem z racji małego wolumenu zlecenia poczekać i złapałem większość spadku ejka na m15 który się od 16 15 rozpoczął, 0,07 lota więc dupy to to nie urywa:P ale nie mam w zwyczaju kusić losu więc dałem już dziś spokój z trejdami,
a co do Cypru zobaczymy od jutra czy jednak runa na banki nie będzie
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
@Coluche, nie rozśmieszaj mnie hahahahah
laktor pisze:no pytałeś mnie ileś godzin temu o łapanie intra low:P ale odszedłem od kompa, a teraz się ustosunkowuje:Prafmax pisze:yyyy, ale o co chodzi??laktor pisze:@ rafmax po prostu postanowiłem z racji małego wolumenu zlecenia poczekać i złapałem większość spadku ejka na m15 który się od 16 15 rozpoczął, 0,07 lota więc dupy to to nie urywa:P ale nie mam w zwyczaju kusić losu więc dałem już dziś spokój z trejdami,
a co do Cypru zobaczymy od jutra czy jednak runa na banki nie będzie
yyy, powiedziałes ze złapałes na eku 110 pips dzis i ze na dzis odpuszczasz wiec zapytałem czy otworzyłes sella dokładnie na intra high i zamknałes idealnie na intra low ze zarobiłes 110 pips

ten spadek był większy więc nie było żadnej dokładności u mnie, ale już daje spokój bo wychodzi że zamaist wysławiać odpuszczanie trejdów to się chwale:P
Aut viam inveniam aut faciam
pr7emo pisze:@Coluche, nie rozśmieszaj mnie hahahahah

w tym momencie co pisałes wynosił dokładnie 110 pips, wiec mnie to zaciekawiło, tylko tyle.laktor pisze:ten spadek był większy więc nie było żadnej dokładności u mnie, ale już daje spokój bo wychodzi że zamaist wysławiać odpuszczanie trejdów to się chwale:P
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
bloomber znowu manipuluje jak to wmaja z Rutersem oni sa w tym specami zalezy jak koledzy sie ustawili juz na rynku hahah
EU, ktos popiera?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.