On nie lubi jak swoi wywożą kasę na jakąś badziewską wysepkę...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aT7b7c_mB4#!pr7emo pisze:_linkDrukarka Kima
W obiegu jest kilka miliardów dolarów wyprodukowanych w Korei Północnej
"Superdolary" to fałszywki niemal idealne. Powstają na tym samym bawełnianym papierze co oryginały, tak samo szeleszczą, są tak samo zielone i tak samo brudzą. Produkuje się je identycznie jak w Amerykańskim Biurze Tłoczeń i Druku. Departament Skarbu USA nazywa je banknotem macierzystym: 14342. "Superdolary" spotykano niemal w każdym zakątku świata; bezustannie krążą w systemach bankowych. Niewykluczone, że wy też macie je w portfelach. "Superdolary" powstają w tajnym ośrodku wojskowym w miejscowości Pyongsong-si w Koreańskiej Republice Ludowo-Demokratycznej.
wszyscy drukują na potęgę hahhaaha
_linkKRLD konfiskuje japońskie samochody
Decyzję o konfiskacie wszystkich japońskich samochodów podjął sam Kim Dzong Il. Konfiskatę sprowokowały same samochody. Jeden z nich na oczach samego wodza zepsuł się i zablokował ruch.
nigdy nie jest źle żeby nie mogło być gorzej
yyyy, ale o co chodzi??laktor pisze:@ rafmax po prostu postanowiłem z racji małego wolumenu zlecenia poczekać i złapałem większość spadku ejka na m15 który się od 16 15 rozpoczął, 0,07 lota więc dupy to to nie urywa:P ale nie mam w zwyczaju kusić losu więc dałem już dziś spokój z trejdami,
a co do Cypru zobaczymy od jutra czy jednak runa na banki nie będzie