Myślę ,ze tu chodzi o więcej niż 10% .Vanitas Vanitatum pisze:Cypr nie ma wyjścia, albo dadzą te 10% albo stracą 100% po upadku systemu bankowego.
Być może o min 30 %
Myślę ,ze tu chodzi o więcej niż 10% .Vanitas Vanitatum pisze:Cypr nie ma wyjścia, albo dadzą te 10% albo stracą 100% po upadku systemu bankowego.
Dokładnie tyle ile wyniosłaby rekompensata zacugan pisze:Myślę ,ze tu chodzi o więcej niż 10% .Vanitas Vanitatum pisze:Cypr nie ma wyjścia, albo dadzą te 10% albo stracą 100% po upadku systemu bankowego.
Być może o min 30 %
Jakie 30%? Wyraźnie piszą o 9-15% w zależności od szczegółów wersji.cugan pisze:Myślę ,ze tu chodzi o więcej niż 10% .Vanitas Vanitatum pisze:Cypr nie ma wyjścia, albo dadzą te 10% albo stracą 100% po upadku systemu bankowego.
Być może o min 30 %
Otworzyli bankiVanitas Vanitatum pisze:Jakie 30%? Wyraźnie piszą o 9-15% w zależności od szczegółów wersji.cugan pisze:Myślę ,ze tu chodzi o więcej niż 10% .Vanitas Vanitatum pisze:Cypr nie ma wyjścia, albo dadzą te 10% albo stracą 100% po upadku systemu bankowego.
Być może o min 30 %
Sorry, ale bzdury gadasz.cugan pisze:Otworzyli bankiVanitas Vanitatum pisze:Jakie 30%? Wyraźnie piszą o 9-15% w zależności od szczegółów wersji.cugan pisze: Myślę ,ze tu chodzi o więcej niż 10% .
Być może o min 30 %NIE
OtworząMoże w czwartek
Papier przyjmie wszystko wczoraj było 6,7- 9,9 dziś 9-15%
jutro 15-30 % a jak otworzą może być 30-50 %
I co im zrobisz .Co najwyżej cmokną ich możesz ......
Fakt ,że zamknęli banki i nie wypłacają kasy to jest zamach.Vanitas Vanitatum pisze: Sorry, ale bzdury gadasz.
Ja sie z Toba zgadzamcugan pisze:Fakt ,że zamknęli banki i nie wypłacają kasy to jest zamach.Vanitas Vanitatum pisze: Sorry, ale bzdury gadasz.
Zamachowy chyba jak wiesz mogą wszystko bo maja pieniądze.
Poczekajmy zobaczymy ile wyniesie okup za otworzenie banków .
Tanio nie będzie![]()
![]()