DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Przecież tylu brokerów ma oddziały na Cyprze dla Europy np Dukas to i z tych kont tez wyparowała kasa?

„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
- 

Bemowo
Ok Panowie nie ma co marudzić, nic teraz nie wymyślimy.
Spać iść spać
Dobranoc

Spać iść spać
Dobranoc

od kwadransa o tym myślę że faktycznie lepiej z rana ale i tak film trzeba dokończyć;pBemowo pisze:Ok Panowie nie ma co marudzić, nic teraz nie wymyślimy.
Spać iść spać
Dobranoc
ale za piwo dziękuje odwdzięczę się w swoim czasie

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
						Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
spać nie mogłem przetarłem oczy i siadam do kompa....  i drugi raz musze przecierać oczy...
Co to było ???? a gdzie moje miejsce do duzych S-ek ? czekam tyle dni na wejście a te EJKI UJKI HUJKI MUJKI zrobiły mnie w konia przez weekend
Może mi ktoś nakreślić jak to się moze mieć do EUR-PLN ? Czy już mam iść do niemieckiego bankomatu i wypłacać oszczędności ?

Co to było ???? a gdzie moje miejsce do duzych S-ek ? czekam tyle dni na wejście a te EJKI UJKI HUJKI MUJKI zrobiły mnie w konia przez weekend
Może mi ktoś nakreślić jak to się moze mieć do EUR-PLN ? Czy już mam iść do niemieckiego bankomatu i wypłacać oszczędności ?
jest pipnie
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Za-maly ... 82553.html

Kolejną poszkodowaną grupą mogą być osoby korzystające z usług cypryjskich brokerów foreksowych. Z popularniejszych w Polsce można wymienić na przykład FxPro, Easy Forex, IronFX, XForex. Ich klienci powinni pilnie sprawdzić, czy nie uczestniczą właśnie w ratowaniu budżetu pewnej malowniczej wyspy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Przedstawione,  poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
						- jurekszczurek
- Gaduła 
jak oceniacie zasięg tej paniki - 2700 ?

w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" -  ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

poniżej 1,2jurekszczurek pisze:jak oceniacie zasięg tej paniki - 2700 ?

Nie wiadomo czy w ogolę jest kasa na Cyprze

Czy czasem nie jest wytransferowana gdzie indziej

W Grecji bankomaty wypłacały ( w czasie run) na Cyprze nie .
					Ostatnio zmieniony 18 mar 2013, 07:09 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.

Przedstawione,  poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Nie ma wątpliwości że kasa największych jest już dawno w Szwajcarii podobnie jak było w Grecjicugan pisze:poniżej 1,2jurekszczurek pisze:jak oceniacie zasięg tej paniki - 2700 ?

Nie wiadomo czy w ogolę jest kasa na Cyprze
Czy czasem nie jest wytransferowana gdzie indziej
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
cugan mistrzu nie trafionych analiz  ponizej 1,2 powiadasz
 ponizej 1,2 powiadasz  dobre
 dobre

ponizej 1,2 powiadasz
 ponizej 1,2 powiadasz  dobre
 dobrejak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Najważniejsze pytanie czy Edek zejdzie poniżej 1.2875? Jeśli tak, nastepne 100p stoi otworem. Teraz jesteśmy na 78.6F, ostatni bastion korekty, później byłaby chyba tylko walka o utrzymanie struktury 3 falowej i niedopuszczenie do przekształcenia w 1 przedłużoną (poziom 1.2660).
Tylko czy nie stwierdzą że Cypr już jest OK? Przecież kasa na ratowanie jest od Eurospecy i obywateli, więc wszystko cacy i dalej realizujemy plan...

Tylko czy nie stwierdzą że Cypr już jest OK? Przecież kasa na ratowanie jest od Eurospecy i obywateli, więc wszystko cacy i dalej realizujemy plan...