Bo EURGBP poleciało. EURGBP w dół, edek w dół, to kabel się trzyma... póki co.laktor pisze:a na kablu bez luki:P ciekawe jak się będzie dostosowywał do edka
DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
wymarzony poziom na EJ ( dla mnie) do zajecia odpowiedniej pozycji... 

Nosz ja pierdole. SL na 1.3040. Niestety Admiral nie uznaje Stop lossa i mam w plecy masę pieniędzy. Ktoś wie czy można w takim przypadku reklamację złożyć?
o co chodzi????????? dopiero włączyłem komp
kabel problem z tym rgr - luka edek i eur gbp
kabel problem z tym rgr - luka edek i eur gbp
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ujek jak na razie się stale wzmacnia więc może ejek i edek czekają aż ujek zamknie luke i wtedy zjazd?
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
-
- Gaduła
Musisz przeczytać regulamin, czy broker gwarantuje ci SL czy nie.KrostosWW pisze:Nosz ja pierdole. SL na 1.3040. Niestety Admiral nie uznaje Stop lossa i mam w plecy masę pieniędzy. Ktoś wie czy można w takim przypadku reklamację złożyć?
Ja mam np. alior ecn i tutaj prawie nigdy SL ani TP nie wchodzą po cenie jaką wbiłem, bo każde zlecenie jest (czasami nawet z kilkusekundowym opóźnieniem) wykonywane po cenie rynkowej.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2013, 23:22 przez Vanitas Vanitatum, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie uznają ci jej przerabiałem to kikla razy gdybyś miał TP to by ci uznali dlatego w admiralu na weekend nie opłaca sie stawiać SL i Tp wiem brzmi dziwnie ale tak. Jak pozycja pojdzie w twoją strone powyzej 50 pipow niz twoje TP dostaniesz tp a jak masz sl i cena otworzy sie 50 pipow nizej nie uznaja sl paranoja ale tak jest pomyśl ile zarabiaja na tych co mieli s z wąskim TP
Ostatnio zmieniony 17 mar 2013, 23:22 przez ForexQuality, łącznie zmieniany 1 raz.
To zależy od tego jak realizacja SL jest uzgodniona w umowie. Np GO4X zamyka po cenie otwarcia rynku czyli przeskakuje SL, a XTB (teoretycznie) zamyka po cenie SL.KrostosWW pisze:Nosz ja pierdole. SL na 1.3040. Niestety Admiral nie uznaje Stop lossa i mam w plecy masę pieniędzy. Ktoś wie czy można w takim przypadku reklamację złożyć?
Jak nie bylo na rynku takiej ceny 1.3040 to jak mozesz miec zamkniete po takiej cenie?
Zamyka po pierwszym ticku od otwarcia rynku.
Zamyka po pierwszym ticku od otwarcia rynku.
zeuss pisze:kupowac, lepszej okazji nie bedzie![]()
napewno?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.