DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Sorry za głupie pytanie, ale o której otwiera się forex?
Bo u mnie na ECN aliora dopiero o 23 w niedzielę, a wy piszecie że już luka jakaś.
ps. Cieszę się, że bez pozycji na weekend zostałem.
Bo u mnie na ECN aliora dopiero o 23 w niedzielę, a wy piszecie że już luka jakaś.
Nie na 1,2 tylko okolice 1,25-1,26 żeby złamać falęroberttheus pisze:zbyt pochopnie sądzić że od razu lecimy na 1.2 no ale się przekonamy.. a tak wogóle to co się stało? zabrali kasę z banków cypryjskich by pomóc bankrutom strefy euro?

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- jurekszczurek
- Gaduła
lepiej jakbyś S zostawił....Vanitas Vanitatum pisze:Sorry za głupie pytanie, ale o której otwiera się forex?

w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

może nadrzędny cel tego obciążenia klienteli na Cyprze jest aby ludzie nie trzymali kasy w bankach tylko obracali
jestem zwolennikiem wyciągania pieniędzy od banków i trzymaniem ich na aktywach, Banki mogą mieć prowizje i opłaty za prowadzenie rachunków gdy konta posiadają wartości dodatnie
tylko jak to może przekładać się na mniej zadłużone kraje, przekonanie psychologiczne od krajów południa do bogatszych gospodarek odznaczających się również dużymi oszczędnościami nie musi powodować że ludzie gdzieś te pieniądze ulokują
jestem zwolennikiem wyciągania pieniędzy od banków i trzymaniem ich na aktywach, Banki mogą mieć prowizje i opłaty za prowadzenie rachunków gdy konta posiadają wartości dodatnie
tylko jak to może przekładać się na mniej zadłużone kraje, przekonanie psychologiczne od krajów południa do bogatszych gospodarek odznaczających się również dużymi oszczędnościami nie musi powodować że ludzie gdzieś te pieniądze ulokują
Vanitas Vanitatum pisze:Sorry za głupie pytanie, ale o której otwiera się forex?
zobacz na:
http://www.fxstreet.com/rates-charts/fo ... id=eur/usd
-
- Gaduła
No tak, ale jakiej podstawie miałem wziąć S, rzutu monetą?jurekszczurek pisze:lepiej jakbyś S zostawił....Vanitas Vanitatum pisze:Sorry za głupie pytanie, ale o której otwiera się forex?
Nikt nie wiedział co te brudasy uzgodnią, a na takich newsach raz się zarobi, raz straci, a za każdym razem prowizję mafii finansowo-bankowo-brokerowej płacić trzeba. Lepiej więc wychodzić z rynku przed newsami, tak mi podpowiada doświadcznie.
-- Dodano: 17 mar 2013, 22:42 --
Hehe, genialne, teraz to nie klienci napadają na bank, tylko bank na klientów:

tak się teraz zastanawiam czy siedzieć dziś całą noc czy iść wcześnie spać i jeszcze wcześniej wstać i lecieć do kompa 

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- jurekszczurek
- Gaduła
mam to samo - ciekawe co w nocylaktor pisze:tak się teraz zastanawiam czy siedzieć dziś całą noc czy iść wcześnie spać i jeszcze wcześniej wstać i lecieć do kompa

w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

Nie poznaje kolegi... Trejd na pewno będzie niezły.jurekszczurek pisze:mam to samo - ciekawe co w nocylaktor pisze:tak się teraz zastanawiam czy siedzieć dziś całą noc czy iść wcześnie spać i jeszcze wcześniej wstać i lecieć do kompa
najlepiej wypij ze 3 kawylaktor pisze:tak się teraz zastanawiam czy siedzieć dziś całą noc czy iść wcześnie spać i jeszcze wcześniej wstać i lecieć do kompa

Grzegorz