Akcjonariuszom się nudzi czekając na odpał?antoniZ pisze:Mineła 16ta moderator udał się w podróż do domu więc możemy sobie pofolgować.
Coś dla rozluznienia atmosfery:
http://jacekborawski.blox.pl/resource/bioton4.png
DayTrading: Piątek 15.03.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 15.03.2013
a ktorego? bo ja tez czerwiec
[/quote]
15
[/quote]
tydzien po mnie
[/quote]
Rafmax, błagam wycofaj się, ja po 13 latach mam dość.
Zczyści Ci depo, zabroni spotkań z kolegami i namówi na kolejny wyjazd nad Bałtyk.

15

tydzien po mnie

Zczyści Ci depo, zabroni spotkań z kolegami i namówi na kolejny wyjazd nad Bałtyk.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
15antoniZ pisze:a ktorego? bo ja tez czerwiec

tydzien po mnie

Zczyści Ci depo, zabroni spotkań z kolegami i namówi na kolejny wyjazd nad Bałtyk.[/quote]
hahhaa mowisz ze lepiej po depo trzepie niz forex ??

APFksiąże ciemności pisze:hej co to za wskaźnik ta linia trendu https://www.tradingview.com/v/o9ifvavX/
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- ForexTig3r
- Maniak
Na H4 jest spadająca gwiazda,ale druga świeca na to nie wskazuje...
NA H1 zobaczymy jak się świeca zamknie, tam bardziej młotek jak wzrostowa po niej będzie miała wyższy szczyt to outside bar wzrostowy...
NA H1 zobaczymy jak się świeca zamknie, tam bardziej młotek jak wzrostowa po niej będzie miała wyższy szczyt to outside bar wzrostowy...
Ostatnio zmieniony 15 mar 2013, 16:56 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Znam ten ból...antoniZ pisze: Rafmax, błagam wycofaj się, ja po 13 latach mam dość.
Nad Bałtyk mam 2km i moja cięgnie mnie tam na spacer w każdą niedziele... ciesze się ze Forex wtedy nie działa

Kolega dobrze prawi, po slubie będziesz w notorycznym trendzie spadkowym, bedziesz mial opór w tesciowej i jako takie wsparcie u tescia (choc to tez sie zmienia w opor jak zonie zle sie dzieje

Twoj MM przejmie zona (kwestia czasu) i zdziwisz się jak dobrze jej idzie

A teraz jednak mala S na EJ, dzis skrobne chociaz na czteropak
jest pipnie
drulaka pisze:Znam ten ból...antoniZ pisze: Rafmax, błagam wycofaj się, ja po 13 latach mam dość.
Nad Bałtyk mam 2km i moja cięgnie mnie tam na spacer w każdą niedziele... ciesze się ze Forex wtedy nie działa
Kolega dobrze prawi, po slubie będziesz w notorycznym trendzie spadkowym, bedziesz mial opór w tesciowej i jako takie wsparcie u tescia (choc to tez sie zmienia w opor jak zonie zle sie dzieje
Twoj MM przejmie zona (kwestia czasu) i zdziwisz się jak dobrze jej idzieZakladaj bracie drugie potajemne konto u broka i w banku i skrobnij sobie chociaz na piwo
![]()
A teraz jednak mala S na EJ, dzis skrobne chociaz na czteropak
mistrzowska analiza i podsumowanie

dlatego ja jak na razie darowałem sobie takie pomysły

oj ta s ka nawet ładniejsza na ejku mnie już na 2 czteropaki wyszło:D
Ostatnio zmieniony 15 mar 2013, 17:02 przez laktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Drulaka, ehhh
Niech rafmax się nacieszy, potem to wiemy co...
Drulaka zapodałeś ten nowy szablon arrozaq ? Całkiem przydatny.
Zauważyłem że po 3 sygnałach na M5 daje w końcu tem właściwy. Ale to tylko krótka obserwacja od wczoraj.
Niech rafmax się nacieszy, potem to wiemy co...
Drulaka zapodałeś ten nowy szablon arrozaq ? Całkiem przydatny.
Zauważyłem że po 3 sygnałach na M5 daje w końcu tem właściwy. Ale to tylko krótka obserwacja od wczoraj.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- ForexTig3r
- Maniak
Żona nie pracuje, dzieci są 
Oj, JEN chyba już dal za wygraną, cały czas odwrotnie do kabla i edzia...

Oj, JEN chyba już dal za wygraną, cały czas odwrotnie do kabla i edzia...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
na E J mamy potrojny szczyt przy 126 dobrze widze